december 26

Zeg JA voor wat er Nu IS

Nu, de enige realiteit die bestaat

Verleden, het nu en de toekomst

De enige fascinerende tijd is het huidige moment. Morgen is de toekomst. Op het moment van morgen is vandaag al het verleden. Het besef van nu is al weg. Terwijl het nu altijd aanwezig is.
Geschiedenis is oud nieuws dat je niet meer kunt veranderen. Dus als je geest niet kan stoppen met denken, is het tijd om je op nu te concentreren!"De ruimte die je ervaart door in het Nu te leven is onovertroffen."   -   CB


Zeg gewoon Nu Ja

Het belangrijkste in je leven is om altijd JA te zeggen tegen Nu.

Wanneer je ja zegt tegen het nu, kun je al je mogelijkheden gebruiken en in een opperste staat van concentratie komen. Je komt in een staat van zijn waarin mogelijkheden naar je toe stromen omdat je jezelf openstelt voor een hogere trilling. Je inspiratiebron is dan ook onuitputtelijk.

YesPower Nobebook

Sta je altijd aan?

Sta je altijd aan? Staat je hoofd nooit stil? Hoor je stemmen in je hoofd? Je bent niet de enige!  De meeste mensen horen of zien iets in hun hoofd. In veel gevallen zijn het delen van jezelf die contact met jou, als dirigent van je leven, willen maken.

Slechts enkele mensen kunnen stilte in hun hoofd kiezen wanneer ze dit willen.


Uitnodiging om je bewustzijn te ontwikkelen

Als de verhalen in je hoofd blijven doorgaan, is het vaak onmogelijk om ze te stoppen. Je kunt het ook positief benaderen. Als je rust in je hoofd wilt, word je uitgenodigd om je bewustzijn te ontwikkelen.

Als je jezelf er niet van bewust bent, wil je geest meestal je leven en toekomst beheersen. Terwijl je geest reageert op indrukken uit je verleden.

Dus trap je elke keer opnieuw steeds weer in dezelfde valkuil? Sta jezelf toe om je totale levensenergie en passie in je leven te ontdekken die voor jou mogelijk is. Zeg elke keer JA voor wat er NU IS. Groei in je bewustzijn, en heb plezier!


"De overvloed aan vreugde in het Nu laat je zorgen en pijn vervagen."   -   CB


Rijkdom van binnenuit

Wie je ook bent en wat je ook doet. Alles is vergankelijk. Het enige dat essentieel is in je leven is het Nu. Maak je geen zorgen over later vandaag of morgen. Je kunt je materiële spullen niet meenemen als je sterft. Het enige essentiële is je innerlijke groei.

Als je de kunst van innerlijke vreugde begrijpt, is de rest bijzaak.

Wees je bewust van wat er Nu is. Gebruik al je zintuigen. Dat is het enige dat telt. Je creëert ruimte op alle vlakken waardoor deuren opengaan die anders gesloten blijven.


SI Simbolo Vita Brons

Waarom verspillen we onze energie?

Interessant is dat we als mens zoveel tijd en energie besteden aan het verleden en de toekomst. Onze geest is constant bezig met het analyseren van dingen vanuit het verleden en staat vaak nooit stil.

We zijn bezig alle indrukken op aards niveau te verzamelen, en tegelijkertijd negeren we JA te zeggen in het moment van nu. Het nu, het enige dat je nú echt gelukkig maakt.


Je geest is het instrument dat je kunt gebruiken om dingen nu te realiseren. Het verleden is al voorbij en fascineert. Kies er voor om niet meer na te denken over morgen en het verleden.

In plaats daarvan is het tijd om met aandacht te leven en te ervaren wat je Nu voelt, ziet, hoort, ruikt en BENT waar je nu bent. Zijn waar je nu bent, met aandacht.


Geniet van wat je doet

 • Elke stap die je zet, als je loopt.
 • Bij het wassen van je handen, voel het water stromen en voel je handen. Zeg ook bijvoorbeeld 3 x YesPowerment - Yes Symbol Accelerate.
 • Drink met aandacht je water en zeg ook ook bijvoorbeeld 3 x YesPowerment - Yes Symbol Accelerate.
 • Bij het reinigen van je lichaam. Voel de zachtheid van je huid en ervaar de verschillen op de verschillende onderdelen van je lichaam. Word je bewust van het water. Ervaar de atmosfeer en zeg ook bijvoorbeeld 3 x YesPowerment - Yes Symbol Accelerate.
 • Haal bewust adem.

Eten met aandacht

Er is tegenwoordig veel aandacht voor wat we eten en drinken. Allerlei supplementen zijn beschikbaar om alle voedingsstoffen aan te vullen die we anders missen omdat de voedingsstoffen die we uit onze gebruikelijke voeding halen onvoldoende zijn.Besteed bewust aandacht aan elke hap en slok die je eet en drinkt.


 • Neem de tijd
 • Geniet van elke hap en slok die je tot je neemt
 • Ruik wat je eet en drinkt
 • Ervaar de substantie van de voeding en het vocht op je tong, gehemelte, lippen als je jouw mond aflikt
 • Ervaar hoe warm of koud het is wat je in je mond stopt
 • Hoe het bestek aanvoelt
 • Wat doet het met je als je het eten op je bord ziet liggen?
 • Wat gebeurt er als je slikt?
 • Hoe zakt het voedsel in je lichaam?
 • Wat gebeurt er als je aan je lichaam vraagt wat het wil eten en drinken op dit moment?
 • En... Wat gebeurt er nu met je?


Met aandacht dingen doen

Dingen met aandacht doen werpt nieuw licht op je leven en werk. Op het moment dat je vanuit het Nu werkt en leeft plus elke keer JA zegt voor wat er nu is, vallen valse zekerheden weg. Ze hebben geen waarde meer. Terwijl andere dingen die voorheen niet belangrijk leken, een heel andere waarde krijgen.


Creatie vanuit overgave

De beroemdste wetenschappers en kunstenaars creëren de mooiste uitvindingen en kunst in een staat van Zijn waarin ze gericht zijn op hun geest loslaten. Het is een situatie waarin je niet gestoord wordt door je geest.

Vanuit de overgave naar het nu laat je ook je energie stromen zodat je in de hoogste staat van paraatheid de mooiste resultaten kunt behalen. Je voelt je heel. Je bent steeds meer in staat om datgene wat je wordt aangereikt te ontvangen.

Je verleden speelt op dat moment geen rol, en je toekomst is ook niet belangrijk. Alleen het moment van creatie is het moment waarop alles stroomt. Angsten en beperkingen verschuiven naar de achtergrond en je bent gefocust op wat je op dat moment aan het doen bent en gecreëerd wil worden.

Sleep Sensation YesPower Transformation Product

Wat is er nodig om meer te genieten?

Wat er nodig is om meer te genieten is voor iedereen anders. Intens genieten is een staat van Zijn die bijna niet te omschrijven is met woorden. Op momenten van intens genieten straal je van binnenuit.

Om in deze staat van Zijn te komen en steeds vaker te blijven heeft een mens vaak geen materie nodig. Dit komt omdat je door materie naar buiten toe gericht bent.

Terwijl intens genieten gaat over intrinsieke processen waarbij je zoveel vreugde, liefde, overgave, dankbaarheid, innerlijke rust kunt ervaren dat je hiervoor geen materie nodig hoeft te hebben om deze staat van Zijn op meer momenten te realiseren.


Hoe ervaar je vrijheid?

Ik vind het nog steeds bijzonder om mensen over vrijheid te horen praten. Als ik mensen in de ogen kijk, kan het gebeuren dat ik nieuwe informatie ontvang zoals... je hebt stroom, maar gratis... je straalt het licht van vrijheid niet uit in je ogen als ik in je ogen kijk. Ik voel de vibratie van innerlijke vrijheid niet.


"Door Ja te zeggen tegen het Nu, word je eindelijk wie je BENT."   -   CB


Ogen zijn eerlijk

Als er leegte in je ogen is, is er pijn in je leven. Niets van wat je hebt of wilt realiseren aan materiële dingen zal deze pijn oplossen.De vraag is, ben je gelukkig? Dit straal je in ieder geval niet uit. Je ziet er goed uit. Je kunt alles doen wat je wilt, maar toch zie ik een lege huls. 


Armoede in een rijke wereld 

Armoede in een rijke wereld gaat wat mij betreft over rijkdom ervaren op alle niveaus. Geld is voor veel mensen zowel rijk als arm een belemmerende factoor om zichzelf op alle niveaus rijk te voelen. Beperkende gedachten en overtuigingen blijven aan je knagen terwijl je bankrekening en je crypto's wellicht een overvloed in vermogen aangeven.

Hoe zou het zijn als je armoede op alle vlakken omzet in rijkdom? Ik heb het niet over activa in geld, crypto, aandelen of dat soort dingen. Het belangrijkste vermogen dat we kunnen realiseren, is het manifesteren van rijkdom in onszelf. Waarbij je van binnenuit gaat stralen.


"Zeg JA voor de enige realiteit die er IS en dat is het NU."   -   CB


Voorbeeld van Stralen van binnenuit

Een uitstekend voorbeeld over schitteren van binnenuit is het volgende. In november 2021 stonden we met YesPower op Masters Expo in de RAI in Amsterdam. We toonden ook enkele van onze Ja Symbool Producten, waaronder de meest krachtige juwelen ter wereld - SI Simbolo.

Na drie dagen kwam de buurman van de stand naast ons naar me toe. Hij keek me intens aan en zei tegen me. Hoe doe je dat? Ik zie je nu al deze dagen intens stralen, en het gaat maar door en door. Ik begrijp niet hoe je dat doet, en ik wil dit ook.

De maten van de YesPower Sleep Sensations

Intens genieten 

Intens genieten, dat is waar het leven voor mij om draait. Altijd heb ik al intens kunnen genieten van de kleine en de grote dingen in mijn leven. Waarbij ik bij iedereen en ook bij mijzelf elke keer opnieuw heb gezien, dat het intens kunnen genieten over intrinsieke processen gaat en dat materie slechts een bijdrage is aan het innerlijke diepgaande proces.

Voorbeelden waar ik zelf intens van geniet zijn bijvoorbeeld:

 • Genieten tijdens een wandeling waarbij ik op bijzondere dagen vaak reeën zie en dat ze ook soms naar mij toekomen. 
 • Dat ik elke keer op dezelfde plek in het bos omhoog gestuwd word terwijl ik niet hoef te trappen op mijn fiets.
 • De plek in het bos waar ik elke keer opnieuw bewust werd gemaakt dat ik iets met het logo van YesPower, het Ja Symbool, diende te doen waaruit de Ja Symbool Producten - het krachtigste symbool ter wereld en de SI Simbolo juwelen - de meest krachtige juwelen ter wereld zijn ontstaan. En nog steeds, elke keer als ik op deze plek kom wordt er opnieuw energetisch van alles wordt aangereikt.
 • De wonderbaarlijke momenten die ik als mens bijna niet kan bevatten waar dan ook ter wereld. Zoals dat twee vlinders elke keer opnieuw tijden bij mij kwamen toen ik zat te lezen in een boek.
 • Terwijl ik dans vanuit overgave waarbij ik volledig mee resoneer op de muziek.
 • Bij het windsurfen waarbij ik meebeweeg op de wind en mijzelf volledig overgeef aan de elementen.
 • Intens geniet ik ook van de hoge mate van zuiverheid van kinderen.
 • Genieten van eten en drinken.
 • Rust
 • Liefdevolle verbindingen met mijzelf en anderen.
 • Enzovoorts


De glans op je gezicht die je krijgt door te stralen van binnenuit, krijg je niet van een potje crème, botox, een mooie outfit, je nieuwste Porsche en Rolex. Dit stralen gaat over bewustwording en genieten van wat er is. 


Kom thuis in Jezelf

Thuiskomen in jezelf is een proces. Een proces waar alleen jij voor kunt kiezen om dit proces aan te gaan en serieus te (blijven) nemen of niet. 

 • Observeer wat er in jou plaatsvindt.
 • Focus op het nu, zodat de grammofoonplaat in je hoofd tot stilstand komt.
 • Wat iemand je ook vertelt te doen, blijf toetsen of het de grootste bijdrage is aan jou en je systeem om iets wel of niet te doen. 
 • Je lichaam is altijd eerlijk. Neem je lichaam serieus. 

Doe wat bij je past

Doe wat bij je past om te bereiken wat je wilt. Mediteren is bijvoorbeeld niet mijn ding, hoewel veel mensen het heerlijk vinden om te mediteren.

Hoe vaak mensen in mijn leven hebben gezegd dat ik diende te gaan mediteren... echt niet te geloven. Toch blijft er elke keer binnenkomen dat er andere dingen zijn die beter bij mij aansluiten. Zoals bijvoorbeeld dansen en bewegen vanuit volledige overgave en ook Zijn in de natuur. Dit zijn wel mijn dingen 😉

Als iemand je iets aanraadt en die persoon is niet volledig in staat om vanuit een zuivere positie af te stemmen op wat voor jou de grootste bijdrage is dan kan krijg je onzuivere informatie aangereikt. Blijf dus toetsen of iets klopt voor jou!!"Door Ja te zeggen tegen wat Nu is, zal je innerlijke kaars van vreugde weer branden!"   -   CBStop met jezelf te veroordelen

Stop met jezelf te veroordelen en begin jezelf te ontwikkelen om weer meer plezier te hebben. 

Laten we eerlijk zijn... Dat lijntje, pilletje, energiedrank, koffie, sigaret, seks, het kopen, drugs, drank, of wat het ook is om jezelf extrinsiek te bevredigen dat werkt maar voor een korte tijd en maakt je niet gelukkig maakt.


"Alleen door intrinsieke behoeftenbevrediging kan je in je eigen behoeften voorzien."   -   CB


Extrinsieke behoeftenbevrediging is slechts een korte termijn bevrediging. Je wilt steeds opnieuw dat je behoeften nog meer worden bevredigd. 

Je houdt jezelf echter voor de gek als je doorgaat met waar je mee bezig bent als je extrinsiek in je behoeften blijft voorzien. Dit weet je natuurlijk zelf ook. Toch is er moed voor nodig om dit patroon te doorbreken. 

Kan je zo niet doorgaan vanwege je bedrijfsvoering, je relatie met jezelf en anderen, je fysieke gesteldheid, en anderszins wat eronder je gedrag lijdt? Kies voor intrinsieke behoeftenbevrediging en ervaar wat dit voor jou betekent. 

Leven in het NU

Op welk niveau je ook functioneert, we zijn allemaal mensen. Om prettig te leven en te werken en jezelf niet te verliezen in allerlei verslavingen en ongewenste afhankelijkheden, helpt het om in het Nu te leven en te werken.

Zeg Ja voor wat er Nu is en heb plezier in je leven. Dus grijp je kans en begin NU en ontwikkel je kwaliteiten om JA te zeggen voor wat er NU IS. Heb je vragen? Neem contact met ons op info@yespower.nl of bel 0851300067.


Carla Broekhuizen
YesPower
Passie voor YesPowerment


Tags

bewustwording, Dankbaarheid, innerlijkerust, innerlijkevrijheid, Overgave, persoonlijkegroei, thuiskomeninjezelf

Dit vind je misschien ook interessant

Drink YesPowerment

Drink YesPowerment

YesPoweren

YesPoweren

Ontvang de laatste updates!