YESPOWERMENT TRAININGEN & EVENEMENTEN

In het hart van intens genieten, overgave en kracht.
Waar energie en overgave samenkomen.
Daar schittert YesPower, stralend en zacht.
Een plek waar je jezelf kunt laten stromen.

Groeien zonder stapjes, zo je verwarring ontstrengelen.
In het veld van eigen kern en essentie.
YesPower brengt ons samen, als engelen.
Met liefde, wijsheid, en diepe resonantie.

Van Yes Symbol Accelerate tot empowerment.
Meer dan 40 jaar transformatie-ervaring.
YesPowerment stroomt door elke beweging.
Vind je authentieke zelf, zonder verklaring.

Dus groei, omarm, en laat jezelf zien.
Bij YesPower evenementen, waar je mag Zijn.
In vreugde, vertrouwen, en innerlijke stroming.
Een eerbetoon aan Jezelf, voor altijd fijn!

YesPower Evenementen

waarom

Werken met ons

De toegevoegde waarde van het werken met YesPower omvat toegang tot de hoogste vibraties, inspirerende sprekers en wijsheid, intens genieten, mogelijkheden voor samenwerking en verbinding, het omarmen van uitdagingen en het vinden van oplossingen, passie, het dienen van het hoogste goed en het vullen van deelnemers met licht.

Groeien beyond

Laten we vanuit overgave meebewegen met de energie van wat er is. Harmoniseer en groei in je bewustzijn door ogenschijnlijk contrasterende elementen te omarmen.

Levensenergie

Het Ja-symbool genereert krachtig je levensenergie, ook bekend als chi of prana, de vitale kracht die alle levende wezens in stand houdt. Het is de essentie van je bestaan, die door je lichaam en geest stroomt.

Oneindige mogelijkheden

Denk niet langer vanuit grenzen en beperkingen. Doorbreek je gangbare patronen. Speel het spel van je leven en maak gebruik van je oneindige mogelijkheden.

Zeg Ja

Zeg Ja voor de energie van het Ja Symbool. Het Ja Symbool is een krachtige energetische heelmeester en dient als krachtig channel voor het omarmen van kansen, gemak, plezier, overgave, dankbaarheid, overvloed op alle niveaus, positiviteit en bewustzijnsontwikkeling.

Groep

TRAININGEN

De YesPower trainingen bieden toegevoegde waarde door hun alomvattende en dynamische benadering van persoonlijke en professionele empowerment training met de hoogst mogelijke vibraties en de nieuwe exclusieve krachtige energie van het Ja Symbool.

Deze lessen bieden een unieke mix van praktische kennis, inspirerende inzichten en praktijkervaring, met als doel individuen de vaardigheden en het vertrouwen te geven om met meer gemak, vreugde en overgave hun bewustzijn te vergroten.

De meerwaarde zit in de hoge vibratie van de deskundige begeleiding in combinatie met de hoge trilling van het Ja-Symbool. Deze exclusieve lessen zijn diepgaande levenservaringen.

YesPowerment Call online

YesPowerment Call

Vergeet niet de YesPowerment Calls in je agenda te zetten!

Deze maandelijkse online sessies vinden plaats op dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur. Ze zijn ontworpen om begeleiding en ondersteuning te bieden op je reis naar persoonlijk bewustzijn en empowerment. Elke call richt zich op een ander belangrijk, onderwerp dat je in je leven tegen kunt komen.

Door de deskundige begeleiding in combinatie met de energie van het Ja Symbool, word je als deelnemers op doeltreffende wijze begeleid om toegang te krijgen op een diepgaander niveau tot je innerlijke kracht, genezing te bevorderen en persoonlijke groei te bereiken.

Yes Symbol Accelerate

Yes Symbol Accelerate is een eendaagse training die deelnemers kennis laat maken met de exclusieve nieuwe kennis en vibratie van het Yes Symbol.

Het programma biedt indrukwekkende ervaringen en deskundige begeleiding om individuen te begeleiden naar persoonlijke empowerment en positieve transformatie.

Yes Symbol Accelerate Training
YesPower Fundamentals Training

YesPower Fundamentals

YesPower Fundamentals is een 3-daagse training met deskundige begeleiding met een zeer hoge trilling plus de hoge trilling van het Ja-symbool.

YesPower Fundamentals heeft tot doel je levensenergie te bekrachtigen, fysieke, mentale en emotionele verjonging te bevorderen en een voedende omgeving in jezelf te creëren voor innerlijke genezing en algeheel welzijn.

1 oP 1

SESSIE

De meerwaarde van de Stiltesessies en Healing met het Ja-symbool is krachtig en opmerkelijk. Deze sessies worden op aanvraag gegeven. Ze bieden een vredige ervaring waarin je diepe ontspanning en innerlijke genezing kunt ervaren.

Het Ja-symbool dient als een krachtige katalysator voor positieve transformatie en genereert levensenergie en harmonie.

Tijdens de Stilte sessies worden deelnemers begeleid om hun geest te kalmeren, stress los te laten en innerlijke rust te cultiveren. De hoge vibraties van het Ja-symbool versterken de genezende effecten van de stiltesessie, creëren een diepgaande verbinding met het innerlijke zelf en bevorderen het emotionele en spirituele evenwicht.

Bovendien vergemakkelijkt de Healing sessie met het Ja Symbool het herstel van de natuurlijke levensenergiestroom van het lichaam, waardoor fysieke, mentale en emotionele verjonging wordt bevorderd.

Deskundige begeleiding

De deskundige begeleiding en de hoge vibratie van het Ja-symbool dragen bij aan een transformerende helende ervaring, waardoor individuen hun innerlijke kracht en vitaliteit kunnen aanboren en versterken.

Over het geheel genomen ligt de toegevoegde waarde van de stiltesessie en healing met het Ja-symbool in hun vermogen om een diep transformatieve en verjongende ervaring te creëren, die het algehele welzijn en de innerlijke harmonie bevordert.

YesPowerment Stilte Sessie

Stilte Sessie

Stilte communiceert meer dan woorden kunnen uitdrukken.

Tijdens de YesPower Silence Session worden deelnemers begeleid om hun geest te kalmeren, stress los te laten en innerlijke rust te cultiveren.

Healing Sessie - Ja Symbool Energie

Healing met het Ja-symbool bekrachtigt het herstel van de natuurlijke levensenergiestroom van het lichaam, waardoor fysieke, mentale en emotionele verjonging wordt bevorderd.

Healing Sessie - Ja Symbool Energie

Het is ongelooflijk hoeveel mensen ervaren dat alles door elkaar geschud wordt door de energie van vandaag. Ben je momenteel ook in verwarring? Weet je niet hoe je dit constructief moet aanpakken en waar je heen moet?

Maak gebruik van deze intense periode. Pak nu je kans, nu de boel toch al overhoop ligt. Maak ruimte voor jezelf vanuit deze verwarring voor verbinding met jezelf. Kies voor hoe je het echt wilt hebben.

Ben je zelf bijvoorbeeld coach, trainer, spreker, consultant, psycholoog, psychiater, dokter, dansdocent? Ook jij bent mens!. Je bent van harte welkom om je eigen kern te verstevigen en om te bouwen aan je eigen proces.

Heb je vragen? We horen je graag ;-)

Wil je meer ontdekken?


Check de artikelen hieronder