november 9

YesPoweren

0  comments

Wat is YesPoweren?

YesPoweren is leven vanuit overgave, dankbaarheid, gemak, liefde en intens genieten. Ofwel de Yespower Way of Life realiseer je door te volgen van wat er zich aandient op je levenspad en te genieten van wat er is

Introductie van het woord YesPoweren

Het woord Yespoweren is op 9 november 2023 aangereikt. Hierbij werd ook aangegeven dat het een bijdrage is om dit positieve woord, ook wel een bekrachtigingswoord genoemd, te introduceren op aards niveau. De trillingen van het woord zijn ongekend zuiver en krachtig, echt enorm!

Het bijzondere is dat de engelen en gidsen op het moment dat zij het woord Yespoweren introduceerden een vreugdedans toonden.
"Gebruik het woord YesPoweren in je dagelijks leven en alles in je leven zal naar een hoger plan getild worden als je het woord introduceert en praktiseert" is wat er werd aangereikt.

Je voedt en wordt gevoed door je engelen en gidsen waardoor je op jouw beurt ook weer alles en iedereen voedt. 

Je groeiproces verdiepen

Door te YesPoweren, verdwijnt het woord eenzaamheid uit je leven. Als je leeft vanuit je kern straalt puurheid en innerlijke kracht van je af, zonder dat je dingen hoeft te formuleren. 

Dat niet iedereen deze energie zal oppakken omdat ze de vibratie en jouw trilling niet (meer)kunnen waarnemen hoort bij dit proces. 

Zorg er daarom voor dat je jezelf voldoende ruimte geeft op aards niveau om je eigenheid te kunnen blijven ontplooien anders loop je vast in je ontwikkeling. 

YesPoweren - Yesbord


Je lichaamstaal als graadmeter

Je lichaam is altijd eerlijk. Het is daarbij de kunst om de taal van je lichaam te leren kennen en goed te luisteren naar het verhaal wat je lichaam vertelt. Plus om dit verhaal serieus te nemen.

Natuurlijk zijn er vele healers en lichaamswerkers op de wereld die je van alles over jouw lichaam kunnen vertellen. Toch is het belangrijk dat je jezelf elke keer opnieuw blijft ontwikkelen en jezelf elke keer opnieuw afvraagt of het klopt voor jou.

Luisteren naar je lichaam hoe doe je dat?

Luisteren naar lichaamssignalen hoe doe je dat? Het lijkt wellicht ingewikkeld om naar je lichaam te leren luisteren. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Stel vragen aan het onderdeel van je lichaam wat op het moment dat je informatie wilt ontvangen zichzelf aandient. Wil je deze kunst ontwikkelen en verdiepen? Meld je aan voor de YesPower Online Training.

Dicht bij jezelf blijven

Blijf heel dicht bij jezelf in jouw proces. Stap elke keer opnieuw weer even terug zodat je de tijd en ruimte inneemt om bij jezelf te komen en te kunnen blijven.

Blijf dienend aan jezelf in plaats van dienend te zijn aan wat je denkt dat goed voor je is of sociaal wenselijk gedrag te vertonen.

Je mind is zeer krachtig en is in staat om je proces volledig om zeep te helpen waardoor je stappen achteruit doet in plaats van vooruit. Je lichaam geeft hierbij echter altijd signalen aan je af. Luister naar die signalen en laat jezelf verrassen door wat er nog meer mogelijk is.

Leren voelen hoe doe je dat?

Voor veel mensen ligt er een lading op om beter te leren voelen Graag merk ik op dat het leren voelen een prachtig proces is dat je leven enorm verrijkt en vreugde geeft.

Mensen hebben verschillende manieren van denken en kwaliteiten. Waardoor de verschillende emoties en voelen voor de één veel eenvoudiger dan voor de ander.

Verschil tussen emoties en voelen

Emoties zijn zichtbaar voor anderen en kan je zien als feedback naar buiten gericht. Wat je voelt vindt plaats in jou. Het is feedback naar jezelf toe.

Het is dus dan ook aan jou wat je met deze feedback doet. Pak je het op of laat je het liggen. Waarbij als je de dingen laat liggen zij zich zullen blijven herhalen, steeds intensiever net zo lang tot je levenslessen hieruit hebt opgepakt.


Basisemoties

Basisemoties zijn emoties die een universele overeenkomsten in de gezichtsuitdrukkingen vertonen bij verschillende mensen. Ook bij mensen die doof of blind zijn zie je deze emoties terug.

  • Liefde
  • Vreugde
  • Verwondering
  • Verbazing
  • Verdriet
  • Angst
  • Woede
  • Afschuw

Waarom vinden mensen voelen lastig?

In de westerse cultuur zijn veel mensen vanuit hun opvoeding geleerd om zichzelf niet aan te stellen en maar door te gaan. Ze werden als het ware elke keer opnieuw getraind om hun hoofd te gebruiken en hierbij aan hun gevoel voorbij te gaan.


Laatst hoorde ik bijvoorbeeld een boerenwijsheid van "Watjes worden niet geboren maar gemaakt." Nu vind ik hier ook wel een kern van waarheid inzitten omdat kinderen naar mijn idee op dit moment te veel gepamperd worden op vele gebieden in plaats van dat zij worden gestimuleerd om hun potentieel te benutten.


Plus dat je daarnaast als mens je wijsheid kunt gebruiken om jezelf, kinderen, medewerkers, de wereld en haar potentieel in haar kracht te zetten en om elkaar te versterken


Een aantal tips om voelen te ontwikkelen


Kijk in elkaar ogen

Het bewust de tijd nemen om bijvoorbeeld bij een date of om met iemand te zijn en om elkaar alleen in de ogen te kijken zonder te spreken. Geef ruimte aan jezelf en ervaar wat er in jou ontstaat en wat voor soort vonk er overspringt op een dieper niveau.

Ga met mensen om die je energie geven

Stop met jezelf verstoppen, verplichtingen waarvan je denkt dat je er niet onderuit kan, ontmoetingen, contacten met mensen die je energie kosten. Stap in je levenskracht en je mogelijkheden. 

Focus op wat je energie geeft

Doe dingen waar je blij van wordt en die je energie geven.

Elkaar strelen met je gezicht

Creëer een ruimte waar je het fijn hebt met elkaar zodat je beiden veiligheid en behaaglijkheid ervaart. Kaarsje aan, muziek aan, haardvuur op de achtergrond of wat voor jullie de grootste bijdrage is waarbij alleen jullie gezichten elkaar strelen.

Neem de tijd om hier volledig in op te gaan. Niks moet… alles mag… intens genieten met en van elkaar.

Handen aanraken

Bewust de tijd nemen om elkaar in de ogen te kijken en alleen elkaars handen aan te raken en te strelen.

Jezelf liefdevol en zacht beminnen

Schep een veilige ruimte en creëer tijd en ruimte om jezelf liefdevol zacht te beminnen en maak gebruik van transformatieseksualiteit als je dat wilt.

Op het moment dat je leert om jezelf liefdevol en zacht te beminnen kan de ander een aanvulling zijn op jouw en jouw systeem zonder dat hij of zij een invulling hoeft te zijn.

Plus je bent hierdoor niet meer afhankelijk om in je seksuele behoeften te voorzien. Hierdoor groei je in jezelf en in je relaties.

YesPoweren doe je zo

Ontwikkel jezelf en leer steeds meer wat klopt voor jou en je energiesysteem.  En het woord YesPoweren, gebruik het! Dit woord is zo krachtig! Ongekend❤️


Wil je meer leren, verdiepen, groeien om jezelf te ontwikkelen op alle niveaus? Meld je aan voor de YesPower Online Training. Ga je liever 1 op 1 aan de slag op topniveau? Kijk hier voor meer informatie

Heb je vragen? We horen je graag via de mail op info@yespower.nl of bel naar 0851300067.

Carla Broekhuizen
YesPower - Passie voor YesPowerment


Tags

Dankbaarheid, focus, Gemak, Ja, levensenergie, liefde, loslaten, YesPoweren, yespowerwayoflife, zielsniveau

Dit vind je misschien ook interessant

Drink YesPowerment

Drink YesPowerment

Loskomen van je tweelingziel

Loskomen van je tweelingziel

Ontvang de laatste updates!