januari 22

Stop strijden Leef Ja

0  comments

"Strijden heeft geen zin. Zeg Ja voor wat je wél wilt! Dat heeft zin."   -   CB


Stop met strijden tegen onrecht

22 januari 2022 zag ik een bericht op LinkedIn dat Superrijken rijker waren geworden tijdens de pandemie. Dit bericht was gebaseerd op een rapport Inequality Kills van Oxfam Novib.

In dit bericht werden mensen opgeroepen om mee te strijden om de extreme ongelijkheid van vermogen om te vormen. Wellicht een nobel strijden. Vanuit mijn visie werkt het woord strijden echter altijd averechts.

Plus, stel dat er een herschikking van het vermogen over de hele wereld plaatsvindt op het moment dat je dit leest. Herverdeling voor iedereen zou naar mijn idee slechts een momentopname zijn. Een utopie, omdat elk mens over verschillende kwaliteiten beschikt. Binnen een paar seconden tijd zullen de eerste verschillen in vermogen gerealiseerd kunnen gaan worden omdat mensen die het prettig vinden om hun kwaliteiten te gebruiken mogelijkheden zullen benutten.

Stop met strijden en jezelf focussen op wat je niet wilt. Hierdoor geef je zelf ook aandacht en energie wat je niet wilt waardoor het groeit en groter wordt. 

Focus op wat je wél wilt

Zeg Ja voor wat je wél wilt en volg wat er op je pad komt. Leef vanuit vreugde, gemak, overgave en dankbaarheid voor wat er is. Laat jezelf verrassen. Verwonder je! Plus onderzoek met wat er nog meer mogelijk is zodat je een positieve focus en flow in je leven realiseert in plaats van elke keer opnieuw je energie besteden met iets wat je niet wilt.


Maak gebruik van woorden en gedachten van wat je wél wilt realiseren.
Inspireer anderen vanuit liefde en licht.
Plus practice what you preach.
   -   CB
JA Symbool Producten

De grootste rijkdom in je leven

De grootste rijkdom in je leven is om Ja te zeggen voor wat er op dit moment is. Op het moment dat je dit leeft heb je minder behoefte aan de nieuwste gadgets en de nieuwste iPhone, Tesla, Rolex, Bugatti, strakste uiterlijk enzovoorts. Of je het wel of niet kunt betalen wordt minder belangrijk.
Niet dat je er niet meer van kunt genieten, dit is niet wat ik zeg. Je zult er echter anders mee omgaan omdat je innerlijke rijkdom kunt ervaren die je nu nog niet bezit.

Je leven gaat steeds meer over je innerlijke leven in plaats van over je levenssituatie. Je gaat het Nu anders waarderen. Waarbij je ook de farce dat tijd kostbaar is en dat tijd geld is, voor jezelf kunt gaan ontrafelen. 

Daarnaast kan je ontdekken wat ervoor nodig is om intens in het moment te kunnen genieten. Een energetische heelmeester die je ter ondersteuning kunt gebruiken tijdens je bewustzijnsontwikkeling zijn de SI Simbolo juwelen.

Transparent YesPower Transformation Sticker

Innerlijke vrede in jezelf realiseren

Een onderdeel om tot innerlijke vrijheid te komen is innerlijke vrede. Innerlijke vrede gaat veel verder dan je gelukkig voelen. Je voelt je gelukkig door externe factoren. Je hebt je doelen gerealiseerd. Je kunt een mooi nieuw pand of huis kopen. Je kind doet het goed op school enzovoorts.

Innerlijke vrede is een intrinsiek diepgaand proces. Innerlijke vrede gaat over een staat van zijn die vanuit het diepste van jezelf aanwezig is. Andere mensen ervaren, proeven, ruiken, voelen, dit als ze met je in contact zijn, je ergens binnenkomt of als je in een ruimte aanwezig bent.


`"Innerlijke vrede gaat veel verder dan je gelukkig voelen."   -   CB


Hierdoor heb je een soort rust over je die je uitstraalt ondanks wat er in je leven gebeurt. Je wordt gevoed door een innerlijke kracht die zo sterk is dat anderen hier niet aan voorbij kunnen. 

Wat echter wel kan gebeuren is dat mensen het niet kunnen begrijpen wat zij zien en ervaren. Omdat ze een trilling bij je waarnemen, die aan hun bewustzijnsniveau voorbijgaat.


YesPower Nobebook

Inspiratiebron voor je omgeving

Op het moment dat je als mens innerlijke vrede leeft ben je een inspiratiebron voor je omgeving. Op het moment dat je dit doet en je leest een bericht over dat de rijken steeds rijker worden kan je mensen inspireren en het kaarsje zijn in een wereld waar de verharding op vele vlakken op de loer licht.

Of het nu gaat om het onderwerp van rijk en arm, Corona, emancipatie, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je als mens je verantwoordelijkheid neemt voor wat er IS.

Alles gelijk verdelen voor iedereen

Eerder heb ik diverse malen discussies gevoerd over alles gelijkelijk verdelen voor de totale wereldbevolking.

Ik geloof er niet in dat dit zal werken. Ik zie te veel verschillen in mensen. Mensen die over een sterke innerlijke drive beschikken en kijken naar kansen en mogelijkheden veroveren wellicht binnen een paar seconden opnieuw een vooraanstaande positie ten opzichte van anderen.

Zij benutten hun kansen terwijl anderen wellicht lui achteroverleunen omdat de dingen geregeld zijn of dat zij geen leiders zijn maar volgers. Verschillen zullen er vanuit mijn visie dan ook altijd zijn en dat is voor mij prima.

Wat ik wel interessant blijf vinden is hoe het mogelijk is dat als je in de positie verkeert van de top van de wereld, dat je de toenemende ongelijkheid laat op deze wijze laat doorgaan. Natuurlijk kan ik er cognitief gezien van alles opplakken.


"Als ik echter in de ogen van deze mensen kijk dan zie ik geen innerlijke vrede en vrijheid. Ik zie hele andere dingen…"
SI Simbolo Chain Pendant Rose Gold 32 Diamonds

Wit Licht is altijd sterker

Wit licht is altijd sterker dan het negatieve. Wat ik met Wit Licht is altijd sterker bedoel is, dat als je in je verbeelding dingen die je als onprettig ervaart in wit licht zet, dat dingen op een positieve wijze veranderen.

Op het moment dat ik dit artikel schreef waren er 7.921.995.786 wereldbewoners. Stel je voor wat grote groepen mensen met dit witte licht kunnen realiseren als de rijkste mensen van deze wereld massaal in het witte licht in plaats van in de schaduw gezet worden.


“Wat in Wit Licht staat, laat duisternis naar de achtergrond verdwijnen.”   -   CB


De verharding van tegenstellingen die mondiaal toenemen vragen om lichtheid in plaats van zwaarte. Zwaarte daar is niemand bij gebaad.

Graag nodig ik je hierbij uit om uit het strijden te stappen en om te kijken naar wat jij als mens kunt en wilt doen om een bijdrage te leveren aan het grote geheel waardoor de desbetreffende organisaties en bestuurders meer in contact komen met hun innerlijke geestelijke rijkdom.

YesPower Transformation Pen

Besturen vanuit Innerlijke Rijkdom

Op het moment dat je als mens in staat bent om vanuit materiële rijkdom te groeien naar innerlijke rijkdom en vanuit deze positie te leven doe je alles en iedereen een groot plezier. Vanuit deze nieuwverworven positie geef je sturing en lever je een positievere bijdrage aan jezelf, je organisaties, de wereld en het hoogste goed met de overvloed die je tot je beschikking hebt.

Is je interesse gewekt om te groeien in je bewustzijn kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op info@yespower.nl of bel 0851300067.

Carla Broekhuizen
YesPower - Passie voor Empowerment


Tags

Dankbaarheid, focus, Gemak, Ja, JaSymbool, Overgave, Vreugde

Dit vind je misschien ook interessant

Drink YesPowerment

Drink YesPowerment

YesPoweren

YesPoweren

Ontvang de laatste updates!