RETOURBELEID
YESPOWER PERSONAL GROWTH B.V.
VOOR YESPOWER


RETOURBELEID YESPOWER

Retourbeleid Ja Symbool Producten & Diensten


Algemene informatie

YesPower maakt onderdeel uit van YesPower Personal Growth B.V. - Passie voor YesPowerment. Overige merken die deel uitmaken van de Bewustzijnsontwikkeling Organisatie zijn YesPower Business - Business Medium en SI Simbolo - Krachtigste juwelen ter wereld.


YesPowerment Organisatie

De organisatie YesPower Personal Growth B.V. is een yespowerment organisatie. Dit houdt in dat wij mensen en organisaties yespoweren.

Yespoweren betekent dat wij een bijdrage leveren aan mensen en organisaties om hun volledige potentieel te benutten. Ofwel we begeleiden individuen, groepen, organisaties en gebouwen om ze in hun kracht te zetten.


Alles is energie

Alles is energie. Woorden, wat u denkt, voelt, hoe u loopt, slaapt, liefde, geld, materie, geluiden, geuren, kleuren, ofwel alles is energie.

Op het moment dat u ervoor kiest om een product aan te schaffen of een dienst af te nemen van YesPower neemt u energetisch een stap voorwaarts en wordt er energie in werking gezet om uw groeiproces vorm te geven. 

Indien we tegelijkertijd vanuit YesPower een actief retournering c.q. annuleringsbeleid zouden hanteren dan accelereert de energie niet zoals het bedoeld is.

Daarnaast doorbreekt u het commitment met uzelf. U zorgt er op dat moment voor dat er een stagnatie in een voorwaartse energiestroom die zojuist in gang werd gezet doorbreekt.


Vandaar dat we het beleid hanteren dat als u voor aanschaf kiest van een Ja Symbool product, event of een bewustzijnsontwikkelingproces bij YesPower Personal Growth B.V., wordt er positieve en constructieve energie in werking gezet zodat er geen restitutie mogelijk is.

Op het moment dat u uzelf yespowert, besluit u om bij te dragen aan uzelf. Hierdoor bent u automatisch een grotere bijdrage voor uzelf, de mensen om u heen en de wereld.


Bijdrage van het Ja Symbool

Het Ja Symbool bekrachtigt u in uw levensenergie door middel van energie en vibratie. Op het moment dat u ervoor kiest om een Ja Symbool Product aan te schaffen kiest u ervoor om stappen voorwaarts te zetten in groei.

Wanneer we het mogelijk zouden maken om Ja Symbool producten en/of YesPower diensten te retourneren, zouden we het energetisch proces dat in werking is gezet ontkrachten. Dit is geen bijdrage aan uzelf en het hoogste goed. Hierdoor werken wij niet met restitutie van onze producten en diensten.  


Wat is de grootste bijdrage?

Kies wat de grootste bijdrage is aan u en uw systeem.

Vertrouw op wat voor U de belangrijkste bijdrage is! Als u denkt, weet of voelt dat u ervoor wilt kiezen om uw leven met meer gemak en vreugde te willen leven, kiest u dan voor yespoweren en Ja Symbool Producten. 


Alles op de juiste tijd

Forceren werkt voor niks en niemand. Forceren gaat over het algemeen over extrinsieke korte termijnacties die niet vanuit innerlijke vrijheid en flow plaatsvinden maar vanuit het ego worden aangestuurd. 

Op het moment dat u leeft en werkt vanuit innerlijke kracht en overgave stelt u vragen waardoor u nieuwe informatie ontvangt. Vanuit de nieuwe positie kunt u kiezen vanuit nieuwe mogelijkheden en blijkt forceren over het algemeen niet nodig.

Ook al wilt u dat dingen sneller gaan dan dat ze nu gaan. Tijd bestaat niet en daarnaast kunt u ook de tijd niet afdwingen. Stap in uw overgave en vertrouw erop dat precies het goede op het juiste moment plaatsvindt.

Als u het idee heeft dat het klopt, vertrouw erop en kies wat u wilt kiezen.


Test Ja Symbool

Als u het Ja Symbool wilt testen, kan dit een bijdrage zijn:

Vergroot het YesPower-logo op uw scherm. Kijk in de gouden zon... en ervaar wat er in u en uw systeem gebeurt. OOk al ervaart u niks, als u denkt dat het een bijdrage is om een Ja Symbool Product aan te schaffen, vooral doen! Want ook al merkt u niks bij deze test. Er gebeurt zeker iets alleen bent u nog niet in staat om wat er gebeurt waar te nemen.

Als u wel iets waarneemt en u weet dat het symbool zal bijdragen aan uw leven, kies dan het product waar u het meest blij van lijkt te worden.

Als het licht aanvoelt, kies er dan voor 100% voor. Koop de Ja Symbool producten of meld u aan voor begeleiding op YesPower Business. Wilt u niks bestellen, of heeft u argwaan, doe het dan niet. Alles is goed. Wat u ook doet.


Voor vragen, neem contact op met ons team middels onze Contactinfo@yespower.nl of bel 0851300067. We horen u graag.


Energieke groet,
Het YesPower TeamAanvullende informatie