november 5

Mogelijkheden en Oplossingen

0  comments

"De mensen die u het meeste raken zijn uw grootste leermeesters."   -   CB


In uw kracht staan

YesPower richt zich op mogelijkheden en oplossingen. U bent als mens alleen in staat uw mogelijkheden volledig te benutten als u in uw kracht staat.

Als u in uw kracht wilt staan en vanuit deze krachtige positie wilt leven en werken dan is het schoonhouden van uw systeem een voorwaarde. Als u uzelf en uw systeem niet opschoont raakt u ongewild overspoeld door input van buitenaf. Terwijl het leven u elke keer opnieuw zal uitnodigden om te leren van uw ervaringen.


Dicht bij uzelf blijven

Wat maakt dat dicht bij uzelf blijven belangrijk is, is dat u anders overspoelt wordt met energieën die geen bijdrage zijn aan u en uw systeem. Als u niet uitkijkt zorgen deze energieën ervoor dat u lichamelijk en geestelijk in onbalans raakt waardoor ziekte vrij spel krijgt.


Leren van je ervaringen

De beste leermeester ben je zelf. Wat ik daarmee bedoel is dat alle oplossingen in jezelf zijn opgeborgen. Om de schat van informatie die in je is opgeslagen boven water te krijgen dien je nog meer te gaan leven vanuit de vraag waardoor oplossingen en mogelijkheden zichzelf kunnen openbaren.


Volgen van wat je krijgt aangereikt

Wat belangrijk is, is dat je elke keer afstemt op de antwoorden die je op je vragen krijgt aangereikt. Ontwikkel je bewustzijn op dit vlak zodat je steeds meer en meer ontdekt wat de grootste bijdrage is voor jou.

Wie of wat iemand, wie het dan ook is, zegt… kies wat klopt voor jou. Laat het zijn of haar probleem zijn wat die ander daarvan vindt.

Alleen als je vanuit je eigen kern functioneert kun je jouw kracht in dit leven benutten en leven. Als je deze kracht leeft dan ben je de grootste bijdrage aan jezelf, voor de mensen die van je houden (ook al kunnen zij dit misschien op dit moment niet zo ervaren) en ook aan het hoogste goed.


Jezelf reinigen

Wat u kunt doen om uw systeem helder en constructief voor uzelf te houden is gebruikmaken van de Boemerangmethode


Boemerangmethode

De boemerangmethode is een methode om uw systeem schoon te houden en u te ontdoen van alle energie die geen bijdrage is aan u en uw systeem.


De Boemerangmethode is op hoofdlijnen een combinatie van drie dingen:

  • Uzelf en uw systeem in wit licht zetten.
  • Retourneren van de energie naar de afzender.
  • De kracht van het Ja Symbool.Exclusieve Zakelijke persoonlijke begeleiding

YesPower-Business-logo-

Yes
Power

Business 

Om te groeien heeft u input nodig. Groei in uw ontwikkeling en laat u inspireren door Business Medium Carla Broekhuizen die zelf vanuit overgave en dankbaarheid leeft en werkt.


Bij YesPower Business leert u om te leven en werken vanuit wat u wél wilt.


Leer op een diepgaand niveau spelenderwijs hoe u met meer gemak en levensvreugde op alle niveaus in overvloed leeft.

Authentiek leven

We krijgen binnen ons leven van alles aangereikt. Toch maak ik het weinig mee dat er binnen gezinssystemen de authenticiteit van kinderen, jongeren en partners voldoende wordt gestimuleerd. Angst voor de eigen positie speelt hierbij vaak een rol. Dit is een gemiste kans.

Op het moment dat kinderen, jongeren en partners zichzelf gesteund voelen en in staat zijn om heel dicht bij zichzelf te blijven groeien zij op tot krachtige volwassenen. Dit is een bijdrage aan alles en iedereen.

Volledig bewust leven is voor de meeste mensen onhaalbaar. Als mens is het namelijk uw taak om dingen te onderzoeken op uw levenspad. Hiervoor heeft u ups en downs nodig zodat u uzelf kunt blijven ontwikkelen.

Wie pretendeert overal volledige bewustzijn op te hebben, heeft op aards niveau geen taak meer te vervullen en zal vanuit gene zijde gaan functioneren. 


Dicht bij jezelf blijven

Als mens maakt u elke dag opnieuw deel uit van verschillende subculturen. Om binnen de groepsdynamische processen binnen deze subculturen dicht bij uzelf te blijven dient u uw bewustwording te ontwikkelen.


Er zijn uiteenlopende manieren om aan uw bewustzijn te werken. Het kan per moment verschillen wat de grootste bijdrage voor u is. Elke 10 seconden is er een nieuw keuzemoment. Stel vragen zoals 'wat is de grootste bijdrage voor mij op dit moment?'Rust en ruimte vindt u in uzelf. Al het overige is bijzaak.   -   CB


Ook als u bijvoorbeeld een opleiding doet. Op het moment dat u in een transformatieproces zit en u merkt dat er bij het stellen van de juiste vragen naar voren komt dat u een andere weg dient te volgen. Zorg goed voor uzelf en durf te kiezen voor de grootste bijdrage aan u en uw systeem.  


Vertrouw op de mogelijkheden. Genereer uw mogelijkheden vanuit flow en volg wat zichzelf aandient. 


Indien u op enigerlei wijze een overtuiging hebt dat u een doel wilt bereiken en dat u weg hiervoor vastligt, doe uzelf een plezier. Laat alle overtuigingen los. Stel uzelf vragen zoals bijvoorbeeld wat is de grootste bijdrage voor dit moment.


Bewustzijnsontwikkeling

Om uw bewustzijn te  ontwikkelen dient u uzelf serieus te nemen. Binnen veel subculturen komt snel het woord egoïsme naar voren als u zichzelf serieus neemt. Toch kan het interessant voor u zijn om te onderzoeken wat dit over de ander zegt als iemand naar u toe woorden als egoïsme gebruikt. 


Mogelijkheden of beperkingen

U kunt uw energie op één ding tegelijk richten. Waarbij u daarnaast elke 10 seconde een keuzemoment heeft om uw aandacht en energie op iets anders te richten. Het is aan u waar u zichzelf op een bepaald moment op richt. U bent de magneet in uw leven. Waar u zichzelf op richt dat trekt u aan. Dus u heeft zelf in de hand om datgene aan te trekken waar u blij van wordt.


Verschil tussen trucjes en authenticiteit

Er is een substantieel verschil om te leven vanuit trucjes en technieken en authentiek leven. Bij authentieke mensen is het verschil waarneembaar op energetisch niveau.

Indien u puur en authentiek leeft en werkt straalt u een wijsheid en innerlijke rust plus kracht uit die waarneembaar is zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.


Intermenselijke betrekkingen

Er zijn mensen die energetisch in contact staan met mensen die u veel kracht en energie kosten. Deze mensen raken u vaak op een diepgaand niveau en zijn uw grootste leermeesters. Het is de bedoeling dat u hier als mens iets mee doet zodat u doorgaat met wat u in uw leven wilt realiseren.


Als u merkt dat iemand u energie kost is het de bedoeling dat u bij uzelf onderzoekt wat maakt dat dit zo is. Is het een bijdrage om iets om te buigen zodat deze persoon u energie oplevert? Waar het om gaat is dat u ook hierbij vragen gaat stellen. Plus dat u afstemt op wat klopt voor uzelf.


Wilt u ook leren om authentiek te leven en te werken plus om uzelf en uw systeem schoon te houden? Kijk hier voor meer informatie.


Tags

Dit vind je misschien ook interessant

Drink YesPowerment

Drink YesPowerment

YesPoweren

YesPoweren

Ontvang de laatste updates!