december 10

Manage je leven en werk

Leven en werk management

"Je geest bepaalt je energiefrequentie."   -    CB

Wie ben je echt?

Ben je iemand die graag in de belangstelling staat en vertelt over wat je meemaakt?  Terwijl als iemand goed in je ogen kijkt, je eenzaamheid ziet? Gebruik je drugs, antidepressiva, alcohol, heb je uitspattingen nodig om je leven leuk te maken? 

Misschien ben je elk uur wakker, heb je stress, angsten en weet je dat je niet volledig in je kracht staat. Misschien heb je van alles geprobeerd om je gevoelens en angsten op te lossen. Zoals werken met een aantal van de beste mensen ter wereld. En toch is het je (nog) niet gelukt om (weer) volledig vanuit je innerlijke kracht te leven en werken?

'Neem je verantwoordelijkheid voor wat van jou is en ga ervoor om je verlangen te realiseren'.    -   CB

Steeds meer stress

Ondanks je problemen en dat de druk hoog is, ben je goed in wat je doet en blijf je rennen. Terwijl je aan het hardlopen bent, wordt je stress steeds hoger. Je hebt gevoelens van weerstand waarbij je wellicht excessen, drugs, seks, drank, medicijnen moet gebruiken om jezelf te uploaden.

Op het moment dat je blijft doen wat je al doet, blijft het ergens wringen en gaat het alleen maar bergafwaarts met 'iets' in je leven. Op welk vlak dit zichzelf aandient is voor iedereen verschillend.

Het is wellicht soms om gek van te worden... dat je jezelf er niet toe kan zetten, om deuren definitief te sluiten en stappen in een andere richting te zetten. Een aanpak, zodat je jezelf weer recht in de spiegel kunt blijven aankijken.

Je geeft je energie en kracht weg door op deze manier te blijven leven.


Ga staan voor wat je wilt

Het is jouw leven. Wat wil je? Wil je weer stralen van binnenuit? Wil je weer gelukkig zijn met wie, hoe en wat je bent? Of wil je je blijven gedragen zoals je denkt dat het de belangrijkste bijdrage aan je leven is, terwijl je jezelf elke dag enorm tekort doet? Wat kies je? Ga je voor je terugval in energie? Of ga je staan voor wat je wilt realiseren in je leven?

Focus op wat je wilt realiseren

Waar je jezelf op richt, groeit. Wil je meer van hetzelfde blijven aantrekken? Blijf dan de dingen herhalen die je al jaren op verschillende wijzen doet!


Sta je onder grote druk? 

Sta je onder grote druk, waardoor je geen andere keuzes durft te maken? Wanneer is het dan wél de juiste tijd om te stoppen? Om te kijken naar wat je écht wilt doen? Hoe lang ga je dit nog volhouden? Moet je eerst tegen een boom aanrijden? Of moet er eerst iets anders gebeuren zoals bijvoorbeeld een hartaanval of een herseninfarct?

Je levenslessen

Naar mijn mening wil je je levenslessen in dit leven genereren. Wanneer je ervoor kiest om verantwoordelijk te zijn voor wat je doet, groei je in je bewustzijn. Wanneer je jouw verantwoordelijkheid niet oppakt, zullen dezelfde levenslessen en aandachtspunten zichzelf blijven herhalen in dit leven.

 • Neem je verantwoordelijkheid.
 • Realiseer jezelf wat je wilt realiseren in je leven en ga ervoor!.
 • Denk in oplossingen
 • Stel jezelf vragen


Leef je vanuit de Slachtofferrol?

Reflecteer op je eigen handelen. Kijk jezelf in de spiegel aan. Wat doe je? Opereer je op diverse momenten in je leven vanuit de slachtofferrol? 

 • Doorbreek de rol die je hebt aangenomen
 • Neem je verantwoordelijkheid
 • Er zijn altijd mogelijkheden

Overvloed op alle niveaus

Ik hou van intens genieten en ervaar dat overvloed op alle niveaus belangrijk voor mij is. Overvloed is meer dan materialisme. Het gaat om overvloed op alle gebieden zoals:

 • Vreugde
 • Liefde
 • Wijsheid
 • Innerlijke rust
 • Innerlijke vrijheid
 • Vertrouwen
 • Gemak
 • Vanuit je innerlijke vreugde en kracht leven
 • Gezondheid
 • Genieten op alle niveaus
 • Relaties
 • Innerlijke rust
 • Volgen wat er IS
 • Dankbaarheid
 • Kwetsbaarheid
 • Energie van geld


Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om overvloed op alle niveaus te kunnen ervaren?

 • ZIJN wie je BENT
 • Genieten van wat er IS
 • Positieve focus
 • Vragen stellen
 • Overvloed

Confirmatie om overvloed op alle niveaus te genereren


Welke inzichten kan ik vandaag vanuit overgave ontvangen om mijn gevoel van overvloed op alle niveaus vandaag en in de toekomst met gemak, vreugde en dankbaarheid te genereren en te verdiepen?
Wat is er nog meer mogelijk? Hoe wordt het mooier dan dit?

Yes Symbol Accelerate

Yes Symbol Accelerate
Yes Symbol Accelerate

Dank u

Dank u
Dank u

Verander je gezondheid

Je lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen. Kies ervoor om je zelfgenezend vermogen te gebruiken.

Toen ik 23 1/2 was, hoorde ik dat ik waarschijnlijk binnen een paar jaar in een rolstoel zou zitten. Ik dacht: 'Dit kan niet de bedoeling in mijn leven zijn. Ik ga leven zonder pijn leven!'

 • Ik wilde zonder pijn leven.
 • Ik wilde sporten, dansen en leuke dingen doen zonder pijn. Vanuit mijn visie had ik de keuze om te leven met of zonder ondraaglijke pijn. En omdat ik mijzelf concentreerde op wat ik wilde realiseren, is het mij gelukt om pijnvrij te leven.

Ik leef nu volledig vanuit overgave. Ik heb veel kracht in mijn lichaam en geest. Plus elke keer opnieuw krijg ik terug dat mensen van mij willen leren hoe het mogelijk is om zo te stralen vanuit intens genieten.

Ik zwem, wandel, ren, mountainbike, surf, dans en doe alle dingen in mijn leven die ik wil doen met veel kracht en energie. Vanuit mijn visie heb ik ervoor gekozen om zonder pijn te leven. Terwijl als ik had geluisterd naar wat andere mensen me gezegd hebben, dat ik nu wellicht in een rolstoel zou hebben gezeten en nog steeds met veel zou moeten leven.

De Kracht van Ja

Je kiest wat je wilt uitwerken in dit leven

Vanuit mijn visie heb ik mijn leven zelf gecreëerd en heb ik zelf gekozen wat ik wil uitwerken in dit leven. Je kunt ook andere opties kiezen wanneer je je leven leeft. Als je jouw levenslessen niet oppakt, kan je dezelfde dingen in een ander leven opnieuw uitwerken. 


De enige persoon die je gelukkig maakt

Dankbaar zijn, is de kortste weg naar geluk en vrijheid. Elke keer weer denken veel mensen dat andere mensen hen gelukkig kunnen maken. Lief mens, jij bent de enige persoon die jezelf gelukkig kan maken!! Geluk en vrijheid zijn in jou. Stap uit je beperkende gedachten en overtuigingen. Groei in je bewustzijn!

De kracht van Ja

Zeg JA, voel de kracht van Ja in je en wees dankbaar voor wat er IS. Dankbaarheid heeft een hoge vibratie die je ontwikkeling in je leven en werk bekrachtigd.

Als je nee zegt, is het slechts een begin om te onderzoeken wat je wél wilt. Aan het nee ligt namelijk altijd iets ten grondslag dat je prettiger vindt. Ook als je op dit moment niet weet wat je prettiger vindt.

YesPower Vragen

YesPower vragen


Stel YesPower-vragen zoals:

 • Is dit van mij?
 • Wat is voor nu en in de toekomst de grootste bijdrage aan mijn leven?
 • Wat is de grootste bijdrage aan mijn bedrijf, team of businessunit?
 • Is mijn antwoord 100% waar?
 • Is dit antwoord de grootste bijdrage voor mij, mijn bedrijf en mijn systeem?
 • Is dit de belangrijkste bijdrage aan mijn leven of mijn bedrijf op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 het hoogste resultaat is?
 • Op een schaal van 1 tot 10, is dit nu de meest essentiële bijdrage aan mijn bedrijf? Noteer de cijfers en werk ze uit met andere vragen totdat je een tien krijgt voor de hoogste resultaten.


"Hou van jezelf. Mensen zullen van je houden!"   -   CB


Verander je relaties

Zelfliefde is mooi en puur. Als je van jezelf houdt, is je energieniveau hoger. Dus, als je je relaties wilt veranderen, begin dan met van jezelf te houden.

De uitdaging in je leven is om je eigen energiesysteem volledig op orde en in balans te hebben. De ander dient slechts een aanvulling te zijn op jouw systeem. Een soort kers op de taart. 

In het geval dat iemand de hiaten in jouw energiesysteem vult zal je nooit intens gelukkig kunnen zijn. Je bent dan de hiaten in jezelf aan het opvullen met de energie van de ander. Dit werkt op de lange termijn nooit omdat je hierbij je keuzes maakt vanuit tekorten in plaats vanuit overvloed.

Alleen als je leert de leegte in jezelf op te vullen kan je volledig van jezelf houden. Waardoor een ander ook de grootste bijdrage kan leveren aan jou.


Frequentie van Wit licht en liefde

Er is een verschil in de frequentie van wit licht en liefde. Veel mensen denken dat liefde de hoogste frequentie heeft; Het hoogste witte licht heeft echter een hogere frequentie.


Het is prachtig hoe het werkt. Als er energie stroomt, zie en/of voel ik meteen een oneindigheidsteken vanuit het Universum. Het is heerlijk om dit aangereikt te krijgen, en ik voel me erg dankbaar voor dit soort tekens. Ik kan boeken schrijven over dit soort dingen.

De ervaringen zijn zo interessant en de resultaten zijn uitstekend. Zo kreeg ik weer mooie feedback van mensen die ik ontmoette, en ben ik dankbaar dat ik terugkrijg van mensen die ik voor het eerst ontmoette zoals "Je bent zo verfrissend, zo puur jezelf, geen make-up (dat vind ik vaak leuk), precies zoals je bent."


Uitnodiging om in overvloed te leven op alle niveaus

Graag nodig ik je uit om vanuit overgave te leven en je te richten op overvloed op alle niveaus. Wij ondersteunen je hierbij graag. 

Wil je motiverende energie ervaren zodat je ook het leven kunt leiden dat je leuk vindt? We zien je graag bij een training om te onderzoeken wat er ook voor jou mogelijk is.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, mail ons op info@yespower.com of bel ons op +31851300067.

Ik ontmoet je graag!

Energieke groet,
Carla Broekhuizen
YesPower - Passie voor YesPowerment & Ja Symbool Producten


Tags

bewustouderschap, bewustwording, bewustzijn, bewustzijnsgroei, bewustzijnsontwikkeling, clearing, dankbaarheid, energetisch heelmeester, engelen, entiteiten, gemak, gemoedsrust, genieten, gepassioneerd leven, gezondheid, gidsen, healing, high-end, innerlijke kracht, intens genieten, Ja, ja-symbool, krachtvanja, leiderschap, leven vanuit overgave, meest krachtig symbool ter wereld, Overgave, persoonlijkegroei, persoonlijkleiderschap, stress, stressontwikkeling, transformatie, trilling, trillingsversterkend, universum, vertrouwen, vibratie, vreugde, vrijheid, wijsheid, yespower, yespowerment, zuiverheid

Dit vind je misschien ook interessant

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Ja Symbool

Ja Symbool

Ontvang de laatste updates!