november 5

Loskomen van je tweelingziel

Terugkomen in je eigen kracht

Loskomen van je tweelingziel is een intensief en vaak jarenlang proces. Ik heb mensen gesproken waarbij het energetisch touwtrekken soms al meer dan 30 jaar voortduurt zonder dat ze er echt van loskomen.

Over tweelingzielen en twin flames zoals ze in het engels worden genoemd, wordt veel gezegd en geschreven. Toch hoor ik vaak dat het voor veel mensen die een verbinding met een tweelingziel ervaren dat dit een energie slurpende periode is zonder dat er voor hen uitzicht is op substantiële verbetering.


Wat is een tweelingziel?

Een tweelingziel herken je aan dat je zo een krachtige energetische verbinding hebt met een ander mens dat als je de ander ontmoet het gevoel hebt dat je thuiskomt.

De verbinding die je samen hebt is al vele levens oud.

De verbinding is intens en krachtig op:

 • Fysiek niveau
 • Emotioneel niveau
 • Zielsniveau - Deze zielsverbinding is zo krachtig dat je er ook op fysiek en emotioneel niveau niet omheen kunt.

Je bent als geen ander in staat om elkaar te spiegelen en om elkaar de hemel op aarde te laten ervaren in allerlei opzichten zoals:

 • Liefde
 • Levensenergie
 • Groei
 • Spirituele ontwikkeling

Schaduwzijde van tweelingzielen

De schaduwzijde ervaren van tweelingzielen komt ook vaak voor. Hierbij zoekt vaak één van de tweelingzielen veelvuldig energetisch contact met de ander waarbij er sprake is van energetisch touwtrekken bij de ander.

Veelal is er op een gegeven moment op aards niveau weinig of geen contact meer met elkaar. Dit energetische contact kan echter slopend voor je zijn als je jezelf onvoldoende realiseert wat er gebeurt en hier niet op anticipeert.

Loskomen tweelingziel ondergaande zon

Energetisch aanhaken van tweelingzielen

Hoe het werkt als één van de tweelingzielen energetisch aanhaakt bij de ander kan je zo zien.

Degene die aanhaakt op jouw systeem gooit als het ware een hengel uit naar jouw systeem. Het weerhaakje blijft hangen in jouw energiesysteem.

Op het moment dat je jezelf onvoldoende bewust bent van dat een ander meelift op jouw energie kost dit jou je persoonlijke energie in plaats van dat je gebruikt maakt van de universele energie waarvan je bijvoorbeeld gebruikmaakt als je iemand een healing geeft.

Door het energetisch tanken van één van de tweelingzielen vindt er direct een aanslag plaats op jouw energiesysteem.


Energie tanken bij tweelingziel

Je kunt het zo zien. Als je wilt autorijden heb je energie nodig. Welke energiebron je ook nodig hebt als brandstof, zonder brandstof kan je niet rijden.

De tweelingziel die bewust of onbewust aanhaakt op jouw systeem maakt gebruik van jouw brandstof. Jouw levensenergie wordt gebruikt door haar of hem. Terwijl het de bedoeling is dat je tweelingziel zijn eigen leven op orde krijgt en dat je dit proces niet langer voor de ander faciliteert. Dit maakt onderdeel uit van jouw proces om los te komen van je tweelingziel.


Bewustwording van energetisch misbruik

Ofwel, het is de bedoeling dat je jezelf bewust wordt van wat er plaatsvindt. Pas op het moment dat je jezelf bewust bent van wat er plaatsvindt kan je actie ondernemen om jezelf te beschermen.

Als je dingen niet uitwerkt zoals het eigenlijk bedoeld is in dit leven blijven ze zichzelf herhalen en op je pad komen. Zowel in dit leven en ook komen de aandachtspunten terug in een volgend leven.

Loskomen van tweelingziel kaarsen

Dicht bij jezelf blijven

Indien zaken niet worden uitgewerkt tussen tweelingzielen kan dit je als mens veel energie kosten. Het kan je totaal uithollen en je zult niet de eerste zijn die hierdoor volledig opbrandt of in een burn-out komt.

Stap uit je eventuele gevoel van boosheid of onmacht dat de ander lessen in dit leven niet aangaat. Dit kost je alleen maar energie.


Energiesysteem schoonhouden

Leer jezelf aan om elke keer opnieuw dicht bij jezelf te blijven. Stem elke keer opnieuw af wat er gebeurt in jou. Ontwikkel de kunst om je energiesysteem schoon te houden en de energetische toenadering van je tweelingziel te retourneren als het geen bijdrage is aan jou en je systeem.

Vanuit mijn visie dient per saldo elke relatie, wat voor relatie het ook is, je energie te geven. Dit geldt per saldo voor elke verbinding die je op aards niveau hebt.

Als dit niet het geval is dien je jezelf onder de loep te nemen wat maakt dat je toch in verbinding blijft met de ander. Of je de persoon nu wel of niet ziet, aanraakt, spreekt dat maakt niks uit.


Werk het voor jezelf uit en houd je systeem schoon.

Heb je hulp nodig om dit te doen? Zoek iets of iemand die een bijdrage aan jou en je systeem levert wat goed voor je voelt. Wat iemand anders ook aanreikt, je weet wat klopt voor jou en jouw systeem.

Loskomen tweelingziel ontspannen

Enter your text here...

Bewust en onbewust energetisch aanhaken tweelingzielen

Er is een substantieel verschil indien er sprake is dat je tweelingziel bij machte is om te weten of hij of zij energetisch aanhaakt op jouw energie of niet. Je kunt dit wellicht talloze malen delen met je tweelingziel dat dit aanhaken op jouw systeem plaatsvindt. 

Ook kan je weten of dat de ander de voor jou destructieve kracht inziet wat hij of zij jou aandoet als zij of hij aanhaakt op jouw energiesysteem. Toch kan je jouw twinflame niet dwingen om iets wel of niet te doen. Wat je wel kunt doen is zelf lijntjes doorbreken en je eigen leven op de rit zetten.

Als je niet uitkijkt gaat er dondersveel van je energie in dit proces verloren waarbij je wanhoop, boosheid, intens verdriet, woede, onbegrip kunt ervaren. Hou jezelf in de gaten dat je jezelf niet opnieuw verliest in dit proces. Neem allereerst de beslissing wat je wilt. Stap vervolgens uit dit proces en zet je leven op de rails.


Clearingsproces tweelingziel

De belangrijkste stap in het clearingsproces is dat je jezelf steeds sneller bewust bent van het energetisch aanhaken van je tweelingziel. Verlies jezelf niet opnieuw in de ander. JIJ staat centraal in je eigen leven. Focus je op jezelf en niet op de ander… JIJ, jij en nog eens jij!


Proces om jezelf en jouw systeem schoon te houden.

 • Start je dag met een clearing die werkt voor jou voor dit moment. 
 • Word jezelf steeds sneller bewust van de momenten dat je tweelingziel aanhaakt.
 • Je energie opschonen en alle overige energie retourneren.
 • Doe een clearing voordat je gaat slapen.
 • Pas de clearing aan als je iets anders nodig hebt


Voorbeeld
Clearing voor tweelingzielen

Dit karma van materiële diefstal, aanvallen, leegroven en/of in contact zijn met mijn energie, positiviteit, onbaatzuchtige liefde, tederheid, zelfliefde, intelligentie, draagkracht, flexibiliteit, power, wijsheid, zuiverheid, rust, overvloed, gemak, plezier, lichamelijke en innerlijke kracht en creativiteit is niet mijn karma.  Dit karma is van de zender en gaat via het allerhoogste licht terug naar de zender vassa.

Yes Symbol accelerate
Yes Symbol accelerate
Yes Symbol accelerate


Afscheidnemen tweelingziel

Pas op het moment dat je voor jezelf het definitieve besluit neemt dat het klaar is om de energetische band met je tweelingziel te doorbreken bied je jezelf het perspectief om werkelijk afscheid te nemen van dit deel van je leven en nieuwe deuren te openen.

Stap in je vertrouwen. Leef vanuit overgave en volg wat er zichzelf aandient. Door een grens te trekken ontstaat ruimte zodat er nieuwe deuren geopend worden. Geniet van dit proces en wees dankbaar dat je de kracht hebt gevonden om dit proces te doorbreken.

Leef, geniet intens van wat er nog meer mogelijk is en laat jezelf verrassen door de nieuwe mogelijkheden die nu op je pad zullen verschijnen.


Afscheidsritueel tweelingziel

Hou je rituelen? Stel bijvoorbeeld de vraag welk ritueel jou zal ondersteunen in je proces bij het afscheidnemen van je tweelingziel.

Volg wat er je wordt aangereikt zonder dat je er met je hoofd je oordelen en overtuigingen op los laat.


YesPower Training

YesPower heeft diverse trainingen ontwikkelt waarbij je leert om nog meer te leven vanuit je eigen kracht. Voorbeelden hiervan zijn:


Ja Symbool Productlijn

Wat veel mensen eerder heeft geholpen tijdens een proces van jezelf centraal stellen is om gebruik te maken van Ja Symbool Producten. Denk bijvoorbeeld aan Ja Symbool Stickers, Ja Symbool Spiegel en de Sleep Sensation.
Het gebruik van de Ja Symbool producten ondersteunen je in je proces om je levensenergie te optimaliseren. Doe er je voordeel mee.

Ben je meer een mens voor een exclusieve 1 op 1 begeleidingKijk hier voor meer informatie. Er zijn slechts enkele plekken per maand beschikbaar.  

Heb je vragen? Laat het ons weten. Je kunt contact opnemen door middel van het contactformulier, de mail - info@yespower.com of bellen naar 0851300067

We horen je graag!.

Energieke groet,
Carla Broekhuizen 
YesPower – Passie voor Empowerment & Ja Symbool ProductenTags

bewustouderschap, bewustwording, bewustzijn, bewustzijnsgroei, bewustzijnsontwikkeling, clearing, dankbaarheid, energetisch heelmeester, engelen, entiteiten, focus, gemak, gemoedsrust, genieten, gepassioneerd leven, gezondheid, gidsen, groei, healing, high-end, innerlijke kracht, intens genieten, Ja, ja-symbool, krachtvanja, leiderschap, leven vanuit overgave, levensenergie, liefde, loslaten, meest krachtig symbool ter wereld, Overgave, persoonlijkegroei, persoonlijkleiderschap, spiritueleontwikkeling, stress, stressontwikkeling, transformatie, trilling, trillingsversterkend, tweelingziel, twinflame, universum, vertrouwen, vibratie, vreugde, vrijheid, wijsheid, yespower, yespowerment, zielsniveau, zuiverheid

Dit vind je misschien ook interessant

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Ja Symbool

Ja Symbool

Ontvang de laatste updates!