juni 23

Ja Symbool

Zeer hoge trilling

Het Ja Symbool is een krachtig en positief symbool met een zeer hoge trilling dat de levensenergie bevordert. Het Symbool wordt gebruikt door particulieren en in energetische plus spirituele praktijken.

Het Ja Symbool staat voor het stimuleren van levensenergie, leven vanuit overgave, vreugde, gemak, dankbaarheid en intens genieten.

Het symbool wordt vaak gebruikt om intenties te versterken, positieve energie te verankeren en een gevoel van “Ja” te creëren in verschillende aspecten van het leven.


Witte Ja Symbool Stickers
YesPowerment Transformation Products
Sleep Sensation
SI Simbolo Vita Brons

Ja Symbool Healing

In de context van healing sessies kan het Ja Symbool worden gebruikt om de helende energie te versterken. Door het symbool te visualiseren of een Ja Symbool Sticker te plakken, kun je jezelf openstellen voor genezing en positieve verandering. Het symboliseert oneindige levensvreugde, groei en de kracht van Ja.

De helende werking van het Ja Symbool deed in Nederland op Landgoed Zuijlenstein in Leersum haar intrede toen Corona zichtbaar werd. Het wordt vaak geassocieerd met sjamanisme, energetisch werk, maya's en esoterische tradities.

Mensen die met dit symbool werken, merken dat het de kracht heeft om positieve transformatie te bevorderen en blokkades op te heffen.


Wat is het Ja Symbool?

Het Ja Symbool is een energetisch heelmeester, een hulpmiddel dat wordt gebruikt om levensenergie, heling en harmonie te bevorderen. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op healing sessies en spirituele praktijken. Het Ja Symbool is verbonden met een zeer hoge dimensie. 

Het healen met het Ja Symbool gaat bijvoorbeeld nog veel verder dan Access Consciousness. Ter vergelijking is Access oude energie en het Ja Symbool nieuwe energie.

In juli 2026 is het dan ook pas de juiste tijd om deze vernieuwende energie echt goed wereldwijd uit te gaan dragen. De trilling van het Ja Symbool is zo intens, reikt zo hoog en gaat zo diep… dit is met geen woorden te beschrijven!.

Gebruik van het Ja Symbool

Het Ja Symbool kan op verschillende manieren in je dagelijks leven worden gebruikt om positieve energie te bevorderen en bekrachtiging te versterken.

SI Simbolo Vita geel goud 352 diamanten

Je kunt hierbij denken aan:

 1. Visualisatie: Neem een moment om het Ja Symbool in gedachten te visualiseren. Stel je voor dat het symbool straalt met helder wit licht en positieve energie. Gebruik dit als een bevestiging van je intenties, bijvoorbeeld voordat je aan een nieuwe taak begint of een belangrijke beslissing neemt.
 2. Meditatie: Gebruik het symbool tijdens meditatie. Neem een Ja Symbool Sticker in je hand. Visualiseer het helder voor je en laat het je verbinden met positieve energie. Zeg innerlijk “ja” tegen heling, rust en vreugde.
 3. Affirmaties: Herhaal positieve affirmaties terwijl je het symbool in gedachten houdt. Bijvoorbeeld: “Ik leef met gemak vanuit overgave, vreugde en dankbaarheid”, “Ik ontvang met gemak en vreugde overvloed op alle niveaus in mijn leven” plus sluit voor extra versterking af met driemaal Yes Symbol Accelerate.
 4. Intentie van je dag: Voordat je aan een nieuwe dag begint, plak een sticker van het Ja Symbool op een notitieblok en stel een positieve intentie. Bijvoorbeeld: “Ik zeg ‘ja’ tegen vreugde, liefde en overvloed.”
 5. Juwelen: Draag SI Simbolo juwelen. SI Simbolo is de juwelenlijn van het Ja Symbool. De SI Simbolo juwelen zoals een ketting, armband, gesp, accessoire voor een trouwjurk, enzovoorts worden op aanvraag gecreëerd.
 6. Ja Symbool Producten:  Er zijn diverse Ja Symbool Producten die je kunt gebruiken. Plak bijvoorbeeld een Ja Symbool Sticker onder je tafel, bureau, stoel, telefoon, computer. Gebruik een Ja Symbool notitieblok. Hang een spiegel met het Ja Symbool of een wanddecoratie op je werk of thuis zodat de energie positief gaat stromen en zodat blokkades worden opgeheven. Slaap met een Sleep Sensation.
 7. Manifestatie: Schrijf je wensen of doelen op een papiertje en plak een sticker van het Ja Symbool erbij. Plaats het op een altaar of onder je kussen om je intenties te versterken.
 8. Vragen stellen: Plak een sticker van het Ja Symbool, slaap met een Sleep Sensation of gebruik een Ja Symbool Notitieboek en stel vragen aan het Ja Symbool en laat de antwoorden binnen stromen.


Wat doet het Ja Symbool?

Wat het Ja Symbool bewerkstelligt is voor iedereen verschillend. Waar het om draait is het bekrachtigen van je levensenergie.

 • Experimenteer
 • Stel vragen aan je lichaam en geest
 • Ontdek wat de grootste bijdrage is voor jou en je systeem. 

Overzicht YesPower Evenementen

Yes Symbol Accelerate Training

Yes Symbol Accelerate

Wil je meer kennis en ervaring opdoen over de nieuwe en exclusieve kracht en energie van het Ja Symbool en de helende aspecten hiervan? Neem deel aan de eendaagse Yes Symbol Accelerate Training.

De voordelen van het channelen en healen met het Ja Symbool is dat het een diepgaande channel symbool en healingstechniek omvat die complementair is aan overige technieken en dat als je weet hoe deze krachtige energie werkt, de energie altijd beschikbaar is waar je ook bent. 

YesPower Fundamentals

YesPowerment Fundamentals

Wil je liever eerst je eigen fundament verder versterken voordat je aan de slag gaat met de diepgaande zuiverende werking van het Ja Symbool? Ook dit is mogelijk.

YesPowerment Fundamentals is een driedaagse training waarbij je een diepgaande ervaring opdoet op het gebied van de energie van het Ja Symbool.

Voor vragen en opmerkingen neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en zijn zeer blij om je kennis te laten maken met deze mooie heldere en diepgaande energie.

Heb je nog nooit van het Ja Symbool gehoord? Geen zorgen!. We leggen alles stap voor stap uit.

Ben je een professional zoals coach, masseur, fysiotherapeut, psycholoog, psychiater, dokter, dansdocent en wil je meer weten over wat het Ja Symbool voor jezelf en voor je cliënten kan betekenen? Neem deel aan YesPowerment Training en verwonder je over de diepgang. 

Voor vragen en opmerkingen neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en zijn zeer blij om je kennis te laten maken met deze mooie heldere en diepgaande energie.


Tags

bewustouderschap, bewustwording, bewustzijn, bewustzijnsgroei, bewustzijnsontwikkeling, clearing, dankbaarheid, energetisch heelmeester, engelen, entiteiten, gemak, gemoedsrust, genieten, gepassioneerd leven, gezondheid, gidsen, healing, high-end, innerlijke kracht, intens genieten, Ja, ja-symbool, krachtvanja, leiderschap, leven vanuit overgave, meest krachtig symbool ter wereld, Overgave, persoonlijkegroei, persoonlijkleiderschap, stress, stressontwikkeling, transformatie, trilling, trillingsversterkend, universum, vertrouwen, vibratie, vreugde, vrijheid, wijsheid, yespower, yespowerment, zuiverheid

Dit vind je misschien ook interessant

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Manage je leven en werk

Manage je leven en werk

Ontvang de laatste updates!