Informatie Sleep Sensation

Ja Symbool Energie

Meerwaarde van de Sleep Sensation

De meerwaarde van de Sleep Sensation is dat zij ervoor zorgt dat je levensenergie gaat stromen en onbalans wordt geneutraliseerd waarbij elke keer opnieuw actualisatie en acceleratie plaatsvindt. De Sleep Sensation is met liefdevolle aandacht voor je ontwikkeld.


Gebruik Sleep Sensation

Leg je Sleep Sensation op heuphoogte onder je beddengoed zoals je molton. Indien je na twee weken denkt, of dat er bij je wordt aangereikt, dat het een grotere bijdrage voor je is om je Sleep Sensation op een ander niveau onder je lichaam neer te leggen, schroom niet om dit te doen. Als je vragen hebt vernemen wij het graag.


Persoonlijk gebruik Sleep Sensation

We raden je aan om je Sleep Sensation voor persoonlijk gebruik te houden en bijvoorbeeld niet ineens op het bed van je kinderen neer te leggen.

Slaapt er iemand in hetzelfde bed waar je zelf ook in slaapt en waar je Sleep Sensation ligt, gebeurt er iets anders. Je kunt de Sleep Sensation gewoon laten liggen doordat jullie energieën samensmelten waardoor de Sleep Sensation zichzelf aanpast op de energie van dat moment.


Wassen Sleep Sensation

Doordat je jouw Sleep Sensation onder je beddengoed legt hoef je haar alleen te wassen indien je dit wenst.

Je Sleep Sensation is gemaakt van een hoogwaardige 100% katoenen Poplin en kan op 40 graden gewassen worden. Ze blijft het mooist als je haar wast in een waszak.

We hebben bewust geen was-label aan onze producten toegevoegd omdat dit de energie van de producten naar beneden brengt. Al onze producten evenals je Sleep Sensation zijn van een hoogwaardig materiaal vervaardigd.


Drogen Sleep Sensation

Hang je Sleep Sensation te drogen zodat zij mooi blijft in plaats van haar te drogen in een droogtrommel. Wij garanderen dat je Sleep Sensation mooi blijft.


Strijken Sleep Sensation

Strijk altijd aan de achterkant als je jouw opdruk van het Symbool en het woord YesPower netjes wilt houden. Wil je toch aan de voorkant strijken, strijk om het YesPower Transformatie Symbool heen.

  • Strijkbout op 2 puntjes
  • Strijk je Sleep Sensation ondersteboven


Voldoende water drinken

Als je gebruikmaakt van de Sleep Sensation komen er processen van het neutraliseren van onbalans in je lichaam tot stand. Hierbij is het van belang dat je je afvalstoffen goed kunt afvoeren. Om dit te bewerkstelligen is het aan te raden om voldoende water te drinken met een minimale hoeveelheid van 1 1/2 liter water per dag voor volwassenen.


Je proces en de Sleep Sensation

De energie van het YesPower Transformatie Symbool is een nieuwe en krachtige energie. Fijn als we met elkaar kunnen delen welke bijdrage deze energie jou brengt. Misschien voel of ervaar je niet gelijk iets. Echter, je lichaam gaat echt gelijk aan het werk om te resetten als je gaat slapen op je Sleep Sensation. Dit is een uitgemaakte zaak.

Hoe je proces verloopt is echter voor iedereen verschillend. Stap alsjeblieft in je vertrouwen dat je proces precies goed verloopt. Ofwel, je Sleep Sensation levert de grootste bijdrage op het juiste moment voor jouw proces. 

De wijsheid van het Universum is groot en je maatwerk processen worden vanuit het Universum geleverd!


Vragen over Sleep Sensation

Als je vragen hebt en/of je ervaringen over de Transformatie Producten wilt delen, horen wij dit graag. Je kunt ons bereiken op Algemene voorwaarden. Het YesPower Team reageert zo snel mogelijk!

We wensen je veel liefde en ontwikkeling toe!

Energieke groet,
Het YesPower Team
Passie voor YesPowerment

Wilt u meer ontdekken?


Check de artikelen hieronder