Informatie SI Simbolo
SI Simbolo - De meest krachtige juwelen ter wereld

Van idee naar realisatie

Het idee van de SI Simbolo juwelen is ontstaan bij Carla Broekhuizen in het voorjaar van 2020 op Landgoed Zuylenstein in Leersum. De naam SI Simbolo ontstond door ja te vertalen in het Italiaans in de zomer van 2021.

De sieraden worden op ambachtelijke wijze en op het hoogst haalbare kwaliteitsniveau voor u gecreëerd. De juwelen zijn onderverdeeld in een Zilver en Goud Lijn. Het op maat realiseren van de hanger vindt plaats op basis van uw persoonlijke wensen.


Het ontstaan

Oorspronkelijk is het idee van het halssierraad afgeleid van het logo van YesPower, een Yespowerment organisatie van Carla. Zo transformeerde het idee van Carla naar een driedimensionaal juweel gevuld met levensenergie terwijl ook de Ja Symbool Productlijn ontstond en werd vormgegeven.

SI Simbolo's on Yes Symbol Notebook

IK KON HEM NIET MEER LOSLATEN

In het leven is het heel simpel. Of je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde of niet. Ik heb ondertussen ervaring dat er meer is.

Si Simbolo is hier een mooi voorbeeld van. Je kiest er één uit op gevoel en neemt hem in je hand. Wat er dan gebeurt moet je zelf ervaren. I

Ik kon hem niet meer loslaten en werd emotioneel geraakt. Een bijzonder gevoel en mooi om mee te maken.

Roland hogenelst - la cubanita

SI Simbolo Necklace 18 carat White Gold Luxury Transformation Jewellery

Activeert je hart energie

De hanger verbindt de levenskracht van de aarde en de levensenergie van het universum. Beiden komen samen in de hanger én activeren de hartenergie van de drager.

Jaap Rodenburg – Internationale zakenman

SI Simbolo Vita Zilver Geel Goud

Schoonheid en kracht

SI Simbolo verbeeldt door de vorm, schoonheid en de naam, prachtig en krachtig het “Stromen van levensenergie”.

Krachtigste juwelen onderdeel Ja Symbool productlijn

SI Simbolo maakt onderdeel uit van de Ja Symbool productlijn. Onze high-end goudsmeden en diamantairs creëren het best mogelijke top of the bill kwaliteitsniveau.

Wil je meer ontdekken?


Check de artikelen hieronder