mei 16

Goed slapen voor baby’s en peuters

Sleep Sensation 3 voor baby's en peuters

Ze slaapt heerlijk!

Babette Zumbrink - Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Na veel slapeloze nachten, heeft de Sleep Sensation onze dochter gegeven wat ze nodig had, ze slaapt heerlijk en ook haar angsten zijn weg. Bedankt Carla


De energie van baby’s is geweldig! Het is een wonder als je een baby vasthoudt en om een moment deelgenoot te zijn van de energetische zuiverheid van deze mooie kleine mensjes.

Echter op het moment dat je kind veel huilt ligt verharding, vermoeidheid en depressie op de loer. 


Goed slapen is een zegen

Goed uitrusten door te slapen is een zegen. Slapen is een belangrijk mechanisme om jezelf lichamelijk en geestelijk in conditie te houden. Indien je te weinig slaapt bouw je slaapschuld op. Dit zorgt voor stress in je lichaam plus geest en dit wordt opgeslagen in je DNA.

Slaap inhalen gecombineerd met meditatie en gezond leven dragen bij aan het herstellen van je DNA. Echter, alleen het inhalen van slaap lijkt onvoldoende zoden aan de dijk te zetten voor volledig energetisch herstel.


Waarom gebruiken mensen een Sleep Sensation voor baby’s en peuters?

Mensen gebruiken een Sleep Sensation door verschillende oorzaken. De belangrijkste oorzaak is als baby’s veel huilen. 

Aangezien baby’s nog niet kunnen praten, is het huilen van een baby één van de manieren om aan te geven dat een baby het niet naar zijn of haar zin heeft.

De vraag is hoe je dan weet wanneer een Sleep Sensation een bijdrage is voor je baby.


Bewust ouderschap opleiding

Er zijn overal opleidingen voor. Het ouderschap leer je echter door ervaringsleren. Binnen diverse culturen vindt er van de aanwezige wijsheid overdracht plaats van de oudere generatie naar de jongere generatie. Binnen de Nederlandse cultuur vindt dit binnen veel gezinnen minder structureel plaats.

Wel worden jonge ouders binnen de Nederlandse cultuur bijgestaan door het consultatiebureau. 


Als ouder leren afstemmen op wat je kind nodig heeft

Echter, wat de grootste bijdrage in mijn ogen zou zijn is om ouders te leren om meer vanuit hun kern te leren afstemmen op hun eigen behoeften en de behoeften van hun kind. Waarbij ze ook leren om dit vanuit een neutrale positie te doen zonder dat hierbij overtuigingen en oordelen een rol spelen.


Allergieën kinderen

Neem nu de allergieën die kinderen hebben als voorbeeld. We kunnen van alles testen. Dit is voor veel ouders heel fijn. Door de testuitslag kan je dingen kaderen. Je krijgt enigszins de (schijn)controle terug in een situatie die je nooit voor 100% in de hand hebt. 

Daarnaast leggen deze tests ook nog niet per moment bloot wat de grootste bijdrage voor je kind is op elk moment.


Wat is de grootste bijdrage voor dit moment?

Het leven vanuit de vraag wat de grootste bijdrage is voor dit moment is een genererende manier van leven. Bij deze levensbenadering, leef je vanuit de vraag.

In plaats dat je precies de adviezen naar aanleiding van de testresultaten volgt, onderzoek je vanuit de afstemming op je kind elke keer opnieuw wat de grootste bijdrage is voor dat moment.

Natuurlijk kan dit in het begin spannend zijn om te gaan leven vanuit een neutrale positie en de vraag. Toch geeft het je kind en jezelf ongekende mogelijkheden om te groeien tot de kern van wie je bent.


YesPower Transformation Sleep Sensation

De centrale vraag is:

Is een Sleep Sensation een bijdrage voor je baby en peuter?Slaapproblemen baby’s en peuters

Terug naar de Sleep Sensation voor baby’s en peuters. Veel baby’s, dreumesen en peuters hebben slaapproblemen. Menig slaapcoach is aan het werk met ouders van pasgeboren kinderen. Wat als dit onnodig is doordat je als ouders een vraag stelt over of een Sleep Sensation een bijdrage is voor jezelf en/of voor je kind.

Door deze vraag te stellen roep je een reactie op. Waarbij je lichaam altijd eerlijk is. 

De pure reactie die in je opkomt is je zuivere antwoord. Echter, hier gaat het vaak mis. We zijn als mens zo geprogrammeerd om van alles met je hoofd overal over te vinden dat we niet meer gewend zijn om vanuit een neutrale positie waar te nemen wat je wordt aangereikt. 


Kinderen slaapproblemen kinderdagverblijven

Jonge kinderen met slaapproblemen kom je ook op kinderdagverblijven veel tegen. Gezien het feit dat veel medewerkers van de kinderdagverblijven toch al onder druk staan geeft dit extra druk doordat de kinderen met slaapproblemen veel aandacht vragen.

Het gratis maken van kinderopvang lijkt mij overigens een utopie. Het zal vooralsnog alleen maar verder op de lange baan worden geschoven gezien het feit dat er steeds minder mensen zichzelf beschikbaar stellen om dit werk structureel te willen doen.

Als ouder van je pasgeboren baby, dreumes of peuter kan je dit behoorlijk wat kopzorgen bezorgen als je kind niet wil slapen op de opvang en thuis. Dit holt je uit waardoor de relatie met jezelf, je kind en je partner onder druk kan komen te staan.


Oorzaak en gevolg huilen baby

Er dient naar mijn idee ook naar de ouders te worden gekeken bij het veelvuldig huilen van een baby. Als ouders bijvoorbeeld angstig zijn omdat zij eerder kinderen hebben verloren kunnen zij hun angst overdragen op hun baby. Dat dit plaatsvindt is begrijpelijk. Het is echter geen bijdrage voor een stabiele situatie voor jezelf en voor je baby.

Want wat ik elke keer opnieuw heb gezien met het werken met kleine kinderen en hun ouders is dat als het een gezond kind betreft, dat als de ouders relaxed zijn dat de baby’s ook relaxed zijn. Dit klinkt wellicht cru, ik kan echter niet anders dan ook hierbij mijn waarheid formuleren.

Wat ik heb gezien is dat veel ouders zichzelf veel druk opleggen om alles perfect te willen doen. Perfectie denken veel ouders te realiseren vanuit de controle. Terwijl controle en baby’s in de meeste gevallen een discrepantie teweegbrengt waardoor ouders en kinderen onnodige stress ervaren.


Meer dan je best kan je niet doen

Vanuit mijn visie kies je ervoor bij welke ouders je geboren wilt worden. Ofwel, je kind heeft ervoor gekozen om bij jou of jullie geboren te worden.

Je bent wie je bent met je mogelijkheden en je beperkingen. Geniet van wat er wèl is en geef jezelf een schouderklopje in plaats van dat je jezelf naar beneden haalt.


Wel of geen Sleep Sensation

Gun jezelf als ouders de rust en ruimte om te ontdekken of het voor jou en je kind een bijdrage is om een Sleep Sensation te gebruiken. De investering is beperkt en als het werkt geeft dit jou en je kind veel rust en ruimte.


Maten Sleep Sensation

Voor de verschillende leeftijden zijn er 4 verschillende maten van de Sleep Sensation. De grootte van het Ja Symbool is hierbij aangepast aan de leeftijd. Klik voor meer informatie op de verschillende maten. 

Kijk hier voor meer informatie over het gebruik van de Sleep Sensation. Heb je vragen we horen je graag op info@yespower.com of bel naar 0851300067.

Carla Broekhuizen
YesPower
Passie voor YesPowerment


Tags

baby, babys, bewustouderschap, bewustwording, bewustzijn, bewustzijnsgroei, bewustzijnsontwikkeling, clearing, dankbaarheid, dreumes, energetisch heelmeester, engelen, entiteiten, gemak, gemoedsrust, genieten, gepassioneerd leven, gezondheid, gidsen, goedslapen, healing, high-end, huilen, innerlijke kracht, intens genieten, Ja, ja-symbool, krachtvanja, leiderschap, leven vanuit overgave, meest krachtig symbool ter wereld, Overgave, persoonlijkegroei, persoonlijkleiderschap, peuters, slapen, slechtslapen, sleepsensation, stress, stressontwikkeling, transformatie, trilling, trillingsversterkend, universum, vertrouwen, vibratie, vreugde, vrijheid, wijsheid, yespower, yespowerment, zuiverheid

Dit vind je misschien ook interessant

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Opvoeden vanuit veiligheid en kracht

Ja Symbool

Ja Symbool

Ontvang de laatste updates!