november 14

Drink YesPowerment

0  comments

Drink YesPowerment 

7 november 2023 kreeg ik een bericht binnen van een mooi initiatief “The world is at peace, and I am in peace”. In peace through water – keep spreading the word! Een prachtig initiatief. Toch voelde het voor mij nog niet compleet. Wat maakte dat dit zo was kon ik nog niet direct plaatsen. Tot de ochtend van 11 november 2023.

Ontstaan YesPowerment

Eerst een inleiding zodat duidelijk is waar het woord YesPowerment vandaan komt.

De week van 7 november was wederom een indrukkende week qua transformerende energie op de hele wereld. Ook voor mij was het een bijzondere week.

Er werden mij twee woorden aangereikt:

 • YesPoweren
 • YesPowerment


YesPoweren

Het woord YesPoweren

9 november werd ik ongeveer 4.00 uur ’s morgensvroeg wakker en kreeg ik nieuwe informatie binnen van de engelen waaronder dat het werkwoord YesPoweren geïntroduceerd diende te worden.

In eerste instantie dacht ik na de download nog eerst wat te gaan slapen voordat ik zou gaan werken. De informatie bleef echter constant doorstromen en ik schreef de basis van een blog over YesPoweren voordat ik op locatie aan het werk ging.

Toen ik die dag na mijn werk naar huis reed kwam elke keer opnieuw binnen dat ik die avond diende te gaan dansen terwijl ik toch echt wel moe was omdat ik ‘s morgens ook al zo vroeg was op-geroepen om de informatie die binnenkwam te verwerken.

Omdat de informatie binnen bleef komen dat ik diende te gaan dansen heb ik 10 minuten gerust nadat ik thuiskwam op mijn sofa waarna ik opnieuw op pad ging om te dansen.

Ik maakte snel twee krentenbollen met kaas klaar, dronk wat water en had niet de tijd om mijzelf nog om te kleden, te douchen of om mijzelf uitgebreid op te frissen. Het enige wat ik deed was mijn tanden poetsen en wat deodorant gebruiken en ik ging op pad.

Gewoonlijk dans ik altijd

 • In een jurk
 • Douche ik altijd voor ik ga dansen
 • Poets ik mijn tanden en nadat ik mijn tanden heb gepoetst eet ik niks meer voordat ik ga dansen
 • Dans ik zonder bh
Overgave in YesPowerment

Al die dingen waren ineens niet meer belangrijk. Ik ging op pad naar een locatie waar ik nog niet eerder was geweest en het was een verrassing toen ik daar terechtkwam. De entourage was geweldig! De verschillende ruimtes waren duidelijk met aandacht voor de energie en detail gerealiseerd.

Wat ik die avond heb ervaren en hoe ik heb gedanst, zo had ik nog niet eerder gedanst in dit leven. Ik kan het niet met woorden omschrijven… de vrijheid, ruimte in mijzelf, dankbaarheid, overgave, kracht, energie, liefde, overvloed, die ik in mijzelf had ervaren als onderdeel van het krachtige en alomvattende transformatieproces waar ik als mens in zat en waar ik slechts onderdeel van uitmaak en wat mij elke keer opnieuw liet verdiepen, wat een groot cadeau dat ik dit mocht en kon ervaren. Dit was echt wonderlijk en krachtig!

Toen ik thuiskwam heb ik wat nootjes gepakt en een kop warm water dat nog in de thermoskan van die ochtend op het aanrecht stond gepakt en opgedronken.


Het woord YesPowerment

Toen ik op de sofa zat kwam ineens binnen dat de slogan van YesPower verandert diende te worden van Passie voor Empowerment naar Passie voor YesPowerment… 🤣

Ik had geen idee of het marketingtechnisch op aards niveau handig was maar ik kreeg op het moment dat ik dit schreef… beelden dat mijn rug naar voren geduwd werd toen ik dit formuleerde. Dit zou ik als mens weer eens zelf nooit zo allemaal hebben bedacht.

Slogan YesPower op het juiste moment

YesPower heeft sinds 2016 diverse slogans gehad. Ook dit was een mooi groeiproces. Ik wist dat het nog niet compleet was. We kwamen er echter tot het juiste moment nog niet uit wat de slogan dan wel precies diende te zijn. De meest gebruikte slogan voor YesPower was Passie voor Empowerment.

Slogan YesPower - Passie voor YesPowerment

Nu is ook de slogan voor YesPower - Passie voor YesPowerment, authentiek en krachtig genoeg om het Ja Symbool, SI Simbolo – De Krachtigste Juwelen ter wereld, YesPower Kunst wat nog in ontwikkeling is en wat vanuit het Ja Symbool is ontstaan, te kunnen dragen.

Ook het woord YesPowerment is zo krachtig en veelomvattend dat ik wist dat het de bedoeling was dat dit woord breed gedragen zal worden. Hoe precies dat zal vanzelf verder ontvouwen.

YesPower Sleep Sensation

Ook op vrijdag 10 november 2023 bleef binnenkomen dat ik die avond diende te gaan dansen. Voorafgaand aan de dansavond sprak de facilitator over het drinken van water en ineens kwam binnen dat het ontbrekende woord YesPowerment was.

Vrede is mooi en krachtig. Toch is dit woord altijd aan oorlogen verbonden geweest waardoor de trilling van vrede ook een soort zwaarte op de achtergrond voor veel mensen met zichzelf meedraagt.

Wat de aarde, de mensheid in zijn totaliteit en op individueel nu nodig heeft is een totaaal andere energie dan het woord vrede. De aarde, …. Whoooo….

Op het moment dat ik dit stukje tekst alleen al wil gaan schrijven zie ik de beelden dat de aarde volledig opengaat, heel veel zuiver wit licht, en het woord YesPowerment kan volledig worden ontvangen door de aarde en de mensheid omdat het woord zuiver en schoon is doordat er van oudsher geen lading op het woord YesPowerment ligt. Het woord is nieuw, dient het hoogste goed en heeft de hoogst mogelijke trilling.

Water in ons en op aarde

Uit hoeveel procent bestaat je lichaam uit water?

Het precieze percentage uit welk percentage ons lichaam uit water bestaat daar zijn de meningen over verdeeld. Veelal wordt in de volksmond gesproken over dat ons lichaam voor gemiddeld voor 70% uit water bestaat.

Volgens professor Bert Bammens van de Afdeling Nefrologie ligt dit echter iets genuanceerder en schommelt dit percentage tussen de 55% en 60% waarbij het percentage bij mannen iets hoger ligt dan bij vrouwen. Daarnaast neemt het waterpercentage af als je ouder wordt.

Waar zit het water in ons lichaam?

Een deel van het water dat in ons zit, zit in ons bloed.

Daarnaast

 • 70% van de hersenen bestaat uit water
 • 79% van hart en longen bestaat uit water
 • 76% van onze spieren bestaat uit water
 • 70% van onze huid bestaat uit water
 • 70% van onze lever bestaat uit water
 • 22% van onze beenderen bestaat uit water
 • 10% van onze tanden bestaat uit water
 • Uit hoeveel procent water bestaat de aarde?


YesPowerment water op aarde

Water op aarde

Aangezien meer dan 70 procent van de oppervlakte van onze planeet uit water bestaat, is ook op aards niveau water van belang om ons met elkaar nog meer bewust te worden wat we wensen, zeggen en doen.

Ongeveer 97 procent van al het water op aarde bestaat uit zout water en is terug te vinden in oceanen.

Slecht 3% van al het water op aarde is zoet. Een groot deel hiervan is niet bereikbaar voor de mens als drinkwater omdat het bestaat uit sneeuw en ijs.

Zoet water op aarde bestaat uit:

 • IJs
 • Zoet water in rivieren en meren - het grootste zoetwaterreservoir ter wereld is het Baikalmeer en dit ligt in Rusland
 • Grondwater
 • Water in de lucht
“…positief beïnvloede watermonsters leveren mooie en perfect gevormde kristallen op, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen.” Aldus Masura Emoto.

Indien we dit uitgangspunt hanteren dan is het belangrijk om het water dat wij tot ons nemen positief te benaderen.

Glas met YesPowerment


Trilling van YesPowerment

De trilling van het woord YesPowerment is:

 • Hoogste niveau
 • Zuiver
 • Krachtig
 • Niet in woorden te vatten

Gezien de trilling van het woord YesPowerment is dit een sublieme kans om jezelf en de wereld te bekrachtigen en om elke keer dat je een slok water neemt jezelf te realiseren dat je YesPowerment bent. Je kan er nog meer woorden aan toevoegen dit is echter overbodig.

De trilling van het woord YesPowerment is dusdanig dat alles in jou, je systeem, de aarde en het hoogste goed gehoor geeft om dit woord te ontvangen.

De eerste keer dat ik het water dronk met 'Ik ben YesPowerment' voelde ik de energie gelijk in mijn systeem accelereren.

Introduceer het woord YesPowerment voor jezelf bij elke slok water die je drinkt. Hiermee ondersteun je alles en iedereen.

De kracht van Ja kan je ook verder ontdekken met de Sleep Sensation, de Ja Symbool stickers of de SI Simbolo juwelen – de meest krachtige juwelen ter wereld?

Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap? Meld jezelf dan aan voor de YesPower Online Training. Door deze training ontwikkel je jouw kwaliteiten en mogelijkheden op een dieper niveau waardoor je jouw persoonlijk leiderschap een boost geeft. Kijk hier voor meer informatie. Neem je liever eerst contact met ons op per mail info@yespower.nl of bel 0851300067.

Word je liever 1 op 1 begeleid op topniveau? Kijk hier voor meer informatie. Slechts enkele exclusieve plekken beschikbaar.


Carla Broekhuizen
YesPower - Passie voor YesPowerment


Bronnen:

 • Https://aquapurica.nl/het-geheugen-van-water-deel1/
 • Https://nieuws.kuleuven.be/nl/2012_en_vroeger/1011/09/rechtgezet--bestaat-het-menselijk-lichaam-voor-80-procent-uit-water
 • De boodschap van water
 • De wondere wereld van waterkristallen - Masaru Emoto
 • Https://nl.wikipedia.org/wiki/Baikalmeer

Tags

Dankbaarheid, genieten, helendwater, JaSymbool, persoonlijkegroei, persoonlijkleiderschap, vertrouwen, waterisleven, yespower, YesPoweren, YesPowerment, yespowerwayoflife

Dit vind je misschien ook interessant

YesPoweren

YesPoweren

Loskomen van je tweelingziel

Loskomen van je tweelingziel

Ontvang de laatste updates!