november 5

Mogelijkheden en Oplossingen

0  comments

"De mensen die je het meeste raken zijn je grootste leermeesters."   -   CB


In je kracht staan

YesPower richt zich op mogelijkheden en oplossingen. Je bent als mens alleen in staat je mogelijkheden volledig te benutten als je in je kracht staat.

Als je in je kracht wilt staan en vanuit deze krachtige positie wilt leven en werken dan is het schoonhouden van je systeem een voorwaarde. Als je jezelf en je systeem niet opschoont raak je ongewild overspoeld door input van buitenaf. Terwijl het leven je elke keer opnieuw zal uitnodigden om te leren van je ervaringen.


Dicht bij jezelf blijven

Wat maakt dat dicht bij jezelf blijven belangrijk is, is dat anders overspoelt wordt met energieën die geen bijdrage zijn aan jou. Als je niet uitkijkt zorgen deze energieën ervoor dat je lichamelijk en geestelijk in onbalans raakt waardoor ziekte vrij spel krijgt. 


Leren van je ervaringen

De beste leermeester ben je zelf. Wat ik daarmee bedoel is dat alle oplossingen in jezelf zijn opgeborgen. Om de schat van informatie die in je is opgeslagen boven water te krijgen dien je nog meer te gaan leven vanuit de vraag waardoor oplossingen en mogelijkheden zichzelf kunnen openbaren.


Volgen van wat je krijgt aangereikt

Wat belangrijk is, is dat je elke keer afstemt op de antwoorden die je op je vragen krijgt aangereikt. Ontwikkel je bewustzijn op dit vlak zodat je steeds meer en meer ontdekt wat de grootste bijdrage is voor jou.

Wie of wat iemand, wie het dan ook is, zegt… kies wat klopt voor jou. Laat het zijn of haar probleem zijn wat die ander daarvan vindt.

Alleen als je vanuit je eigen kern functioneert kun je jouw kracht in dit leven benutten en leven. Als je deze kracht leeft dan ben je de grootste bijdrage aan jezelf, voor de mensen die van je houden (ook al kunnen zij dit misschien op dit moment niet zo ervaren) en ook aan het hoogste goed.


Jezelf reinigen

Wat je kunt doen om je systeem helder en constructief voor jezelf te houden is gebruikmaken van de Boemerangmethode


Boemerangmethode

De boemerangmethode is een methode om je systeem schoon te houden en je te ontdoen van alle energie die geen bijdrage is aan jou en jouw systeem.


De Boemerangmethode is op hoofdlijnen een combinatie van drie dingen:

  • Jezelf en je systeem in wit licht zetten
  • Retourneren van de energie naar de afzender
  • De kracht van het Ja Symbool

Wil je meer weten over de Boemerangmethode? Pre-order het boek Leef je Ja kracht. 


Voorverkoop

YesPower Online training 

meld je nú aan

en start per 1 januari 2024


€ 997  NU € 497


Om te groeien heb je input nodig. Groei in je ontwikkeling en laat je inspireren door Carla Broekhuizen die zelf vanuit overgave en dankbaarheid leeft.


De online training begeleid je om te leven vanuit wat je wél wilt.

Leer spelenderwijs hoe je met meer gemak en levensvreugde op alle niveaus in overvloed leeft. 


Authentiek leven

We krijgen binnen ons leven van alles aangereikt. Toch maak ik het weinig mee dat er binnen gezinssystemen de authenticiteit van kinderen, jongeren en partners voldoende wordt gestimuleerd. Angst voor de eigen positie speelt hierbij vaak een rol. Dit is een gemiste kans.

Op het moment dat kinderen, jongeren en partners zichzelf gesteund voelen en in staat zijn om heel dicht bij zichzelf te blijven groeien zij door tot krachtige volwassenen. Dit is een bijdrage aan alles en iedereen.

Volledig bewust leven is voor ons mensen onhaalbaar. Als mens is het namelijk je taak om dingen te onderzoeken op je levenspad. Hiervoor je ups en downs nodig zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Wie pretendeert overal volledige bewustzijn op te hebben, heeft op aards niveau geen taak meer te vervullen en zal vanuit gene zijde gaan functioneren. 


Dicht bij jezelf blijven

Als mens maak je elke dag opnieuw deel uit van verschillende subculturen. Om binnen de groepsdynamische processen binnen één van deze subculturen dicht bij jezelf te blijven dien je jouw bewustwording te ontwikkelen.


Er zijn uiteenlopende manieren om aan je bewustzijn te werken. Het kan per moment verschillen wat de grootste bijdrage voor je is. Elke 10 seconden is er een nieuw keuzemoment. Stel vragen zoals wat de grootste bijdrage is voor jou voor dat moment. Rust en ruimte vind je in jezelf. Al het overige is bijzaak.   -   CB


Ook als je bijvoorbeeld een opleiding doet. Op het moment dat je in een transformatieproces zit en je merkt dat er bij het stellen van de juiste vragen naar voren komt dat je een andere weg dient te volgen. Durf te kiezen voor datgene wat zichzelf aandient.


Vertrouw op de mogelijkheden. Genereer je mogelijkheden vanuit flow en volg wat zichzelf aandient. 


Indien je op enigerlei wijze een overtuiging hebt dat je een doel wilt bereiken en dat je weg hiervoor vastligt, doe jezelf een plezier. Laat alle overtuigingen los. Stel jezelf vragen zoals bijvoorbeeld wat is de grootste bijdrage voor dit moment. 


Bewustzijnsontwikkeling

Om je bewustzijn te  ontwikkelen dien je jezelf serieus te nemen. Binnen veel subculturen komt snel het woord egoïsme naar voren als je jezelf serieus neemt. Toch kan het interessant voor je zijn om te onderzoeken wat dit over de ander zegt als iemand naar jou toe woorden als egoïsme gebruikt. 


Mogelijkheden of beperkingen

Je kunt je energie op één ding tegelijk richten. Het is aan jou waar je jezelf op richt. Jij ben de magneet in je leven. Waar je jezelf op richt dat trek je aan. Dus je hebt zelf in de hand om datgene aan te trekken waar je blij van wordt.


Verschil tussen trucjes en authenticiteit

Er is een substantieel verschil om te leven vanuit trucjes en technieken en authentiek leven. Bij authentieke mensen is het verschil waarneembaar op energetisch niveau.

Indien je puur en authentiek leeft en werkt straal je een wijsheid en innerlijke rust plus kracht uit die waarneembaar is zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.


Intermenselijke betrekkingen

Er zijn mensen die energetisch in contact staan met mensen die je veel kracht en energie kosten. Deze mensen raken je vaak op een diepgaand niveau en zijn je grootste leermeesters. Het is de bedoeling dat je hier als mens iets mee doet zodat je doorgaat met wat je in je leven wilt realiseren.


Als je merkt dat iemand je energie kost is het de bedoeling dat je bij jezelf onderzoekt wat maakt dat dit zo is. Is het een bijdrage om iets om te buigen zodat deze persoon je energie oplevert? Waar het om gaat is dat je ook hierbij vragen gaat stellen. Plus dat je afstemt op wat klopt voor jou.


Wil je ook leren om authentiek te leven en te werken plus om jezelf en je systeem schoon te houden? Meld je nu aan voor de YesPower Online Training.


Tags

Dit vind je misschien ook interessant

Drink YesPowerment

Drink YesPowerment

YesPoweren

YesPoweren

Ontvang de laatste updates!