algemene voorwaarden 

YesPower Personal growth b.v.

voor YesPower

YesPower logo


ALGEMENE VOORWAARDEN

BE RESPONSIBLE

YesPower leeft en werkt volgens het principe dat we in alle gevallen zelf verantwoordelijk zijn en blijven voor onze keuzes en voor wat we op alle gebieden van ons leven doen.

YesPower draagt uitsluitend opties aan voor die keuzes en het is daarbij aan uzelf wat u met ons advies doet. Hierbij neemt u altijd zelf de verantwoordelijkheid voor uw keuzes, acties en daarmee voor de gevolgen van wat u doet. U bepaalt in alle gevallen ook helemaal zelf hoe u omgaat met hetgeen wij hebben aangedragen.

We hebben allemaal de volledige verantwoordelijkheid om onszelf aan de wet te houden van de samenleving waarin we ons bevinden. In onze rol en positie en in ons advieswerk doen wij dat zelf ook en verwachten wij dat ook van degenen waarmee wij werken.


‘WETBOEK’ VAN MYCENE

Wij werken daarbij volgens de oude voor-Griekse wijsheid, die wel het ‘wetboek’ van Mycene wordt genoemd (en dat tussen ca 1600 en 1100 BC ontstond).

Mycene kende slechts 2 ‘wets-artikelen’:

1. Bezorg u naaste geen nadeel.

2. Als u de essentie van artikel 1 goed begrepen hebt, doe dan wat u wilt.

Onze algemene voorwaarden zijn daarom beperkt tot het toch al verplichte feit dat we ons aan de wet van ons land (Nederland) houden en dat we dat ook van onze relaties verwachten, dat we anderen in de breedste zin geen nadeel (willen) berokkenen en dat we dat via deze Algemene Voorwaarden ook wederzijds afspreken met en verwachten van degenen met wie wij op welke manier dan ook samenwerken, en dat wij verder vinden, zoals dat ook in de bestaande wetten staat, dat iedereen zich aan zijn afspraken moet houden en verder in vrijheid moet kunnen (en willen) leven en werken.


Begeleiding

Begeleiding vindt alleen plaats nadat uw bijdrage volledig op onze rekening staat bijgeschreven. Tot 96 uur voorafgaand aan de startdatum kunt u de maandelijkse begeleiding en de incidentele begeleiding kosteloos annuleren. Bij een annuleringen binnen de 96 uur komt u overeen 100% van het bedrag van de overeenkomst volledig te voldoen.


Ja Symbool Producten

Alles is energie. Op het moment dat u een Ja Symbool product bestelt gaat energetisch de Ja Kracht voor u aan het werk. In dit kader is het dan ook niet mogelijk om uw producten te retourneren. Ook de SI Simbolo - de krachtigste juwelen ter wereld, vallen onder de productgroep Ja Symbool producten.

Wij streven als YesPower Team, met onze vakmensen, naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Indien u onverhoopt toch een klacht heeft omtrent één van onze Ja Symbool producten vernemen wij graag uw reactie zodat we hetgeen aandacht vraagt zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.


Bovenstaand document zijn de Algemene voorwaarden van YesPower Personal Growth B.V. (voor te noemen “YesPower”). YesPower maakt onderdeel uit van YesPower Personal Growth B.V. - Passie voor YesPowerment. Overige merken die deel uitmaken van de Bewustzijnsontwikkeling Organisatie zijYesPower - JA Symbool ProductenSI Simbolo - De meest krachtige juwelen ter wereld en YesPower Dance - Dans je Levenskracht.

10 mei 2023


Aanvullende informatie